Nou scandal în familie Elodiei. Emilia Ghinescu îl acuză pe Cioacă că a vândut bunurile avocatei

Mama Elodia Ghinescu, Emilia Ghinescu, a făcut plângere penală la Parchet cu privire la faptul că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, a vândut bunurile Elodiei astfel încât fiul avocatei, Patrick, să nu mai beneficieze de nimic.

25 iul. 2013, 13:25
Nou scandal în familie Elodiei. Emilia Ghinescu îl acuză pe Cioacă că a vândut bunurile avocatei

„Am depus o plângere împotriva lui Cristian Cioacă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piteşti cu privire la faptul că Cristian Cioacă a vândut bunurile Elodiei, bunuri care ar fi trebuit să îi revină şi copilului Elodiei. A înstrăinat maşina în data de 23 mai 2012, anterior după ce a intrat în posesia certificatului de deces al Elodiei. Dumnealui a demarat procedura de succesiune, pentru că ştia ce i-a făcut Elodiei şi că ar fi devenit nedemn de această succesiune şi că doar copilul urma la succesiunea Elodiei. Prin urmare a încercat să înstrăineze toate bunurile Elodiei, astfel încât copilul să nu mai beneficieze de nimic. A vândut în 2008 un imobil unde Elodia avea cabinetul de avocatură, precum şi cota parte deţinută dintr-un alt imobil dobândit în timpul căsătoriei. Apartamentul unde era cabinetul de avocatură a fost vândut pentru 60.000 de euro, iar cota parte din celălat imobil a vândut-o pentru 10.000 de euro”, a spus avocata familiei Ghinescu, Corina Radu.

Avocata familiei Ghinescu a anulat actele de vânzare a imobilului unde Elodia avea cabinetul de avocatură, dar imobilul este ocupat în momentul de faţă de cel căruia Cristian Cioacă i-a făcut acte de vânzare-cumpărare.

Mama Elodiei spune că Cioacă a procedat aşa pentru a nu îi rămâne nimic copilului. „De când s-a născut copilul, Cristian Cioacă a profitat de el. Îl lua cu el la Piteşti când era mic ca să poată să ascundă anumite prostii pe care le făcea pe acolo. De micuţ s-a folosit de el. L-a lipsit pe copil de dragostea de mamă şi de bunurile ei. A omorât-o pe Elodia şi a urmărit doar banul”, susţine Emilia Ghinescu.

Avocata Corina Radu mai spune că Cioacă s-a folosit de banii din contul Elodiei. „A făcut un împrumut de 60.000 de euro. Din aceşti bani Elodia a cumpărat biroul de avocatură pe care a dat 30.000 de euro. Ceilalţi 30.000 de euro au fost luaţi de Cioacă din contul Elodiei”, a mai spus Corina Radu.