Nou secretar de stat în Ministerul Sănătății. Alexandru Rogobete a fost numit de premier în funcție

Primul ministru Nicolae Ciucă numește un nou secretar de stat în Ministerul Sănătății, condus de Alexandru Rafila. Numirea a fost salutată pe rețelele de socializare de către liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

14 feb. 2023, 10:05

”O nouă veste bună pentru Timiș din lumea medicală. După numirea reputatului profesor Dorel Săndesc la conducerea Spitalului Județean din Timișoara, un alt timișorean – Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Construcția Institutului Oncologic și readucerea Timișului în elita medicinei românești sunt priorități ale mele și am încredere că, alături de asemenea specialiști, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult!”, a scris deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, la scurt timp după numirea în funcție a tânărului secretar de stat.

Dr. Alexandru Rogobete a ocupat funcția de consilier al ministrului Rafila, cu sarcini pe partea de implementare a programelor finanțate prin PNRR. Unul dintre aceste proiecte este chiar Institutul Oncologic din Timiș.

Din 14 februarie Dr. Rogobete va ocupa funcția de Secretar de Stat în Minister, funcție din care se va ocupa, în continuare, de implementarea proiectelor de sănătate finanțate prin PNRR.

Dr. Alexandru Rogobete este cercetător în medicină, specialist în management medical și asistent Profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.