Noua casnică de la MasterChef a debutat în filme mimând sexul oral VIDEO

Nicoleta Matea, participanta cea mai sexy a concursului culinar MasterChef, poreclită "noua casnică", a debutat "pe sticlă" încă de acum trei ani, cu o scenă deloc ortodoxă, alături de şarmantul actor Vladimir Drăghia.

04 apr. 2013, 13:40
Noua casnică de la MasterChef a debutat în filme mimând sexul oral VIDEO

Odată cu lansarea celui de-al doilea sezon de la MastefChef, au apărut şi primii concurenţi-vedetă. Este şi cazul „casnicei”, aşa cum a fost supranumită Ana Nicoleta Mantea, o brunetă care îşi doreşte să facă o carieră în actorie.

Potrivit libertatea.ro, debutul l-a avut, în urmă cu trei ani, când a apărut cu un rol deocheat în telenovela „Narcisa sălbatică”. Într-o secvenţă, tânăra mimează sexul oral cu actorul Vladimir Drăghia.

Pentru această apariţie episodică, ea n-a trebuit să înveţe decât un text foarte scurt: „Ce e, am greşit cu ceva?”, îl întreba pe Vladimir, surprinsă că el nu părea prea încântat de „ofertă”. Replica acestuia avea să fie pe măsura întrebării: „N-ai greşit, doar că am muncit prea mult astăzi”.

De asemenea, până să participe la MasterChef, bruneta a stârnit imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial sexy, realizat pentru revista FHM.

Vezi aici poze cu ea aproape goală.