Noua copertă a revistei Sports Illustrated este foarte sexy. Imagini în premieră cu modelul momentului FOTO

Coperta celui de-al 51-lea număr al celebrei reviste Sports Illustrated a fost dezvăluită în cadrul emisiunii The Tonight Show, a lui Jimmy Falon. Modelul ales pentru anul acesta este Hannah Davis, un model de 24 de ani, originar din Insulele Virgine.

06 feb. 2015, 16:57

Hannah Davis, modelul ales pentru coperta celui de-al 51-lea număr din Sports Illustrated, a fost prezentă la emisiunea lui Jimmy Falon, declarând că nu se aştepta ca ea să fie aleasă pentru această postură. „Sunt încă în stare de şoc. I-am spus mamei mele; n-am nicio şansă. De obicei aleg modele fotografiate pe plajă, la malul mării„, a declarat Hannah, care a fost fotografiată într-o locaţie din statul american Tennessee.

După coperţile din 2012 şi 2013 deţinute de Kate Uptown, cea aniversară – Sports Illustrated 50 de ani – de anul trecut le-a avut că protagoniste de Chrissy Teigen, Nina Agdal şi Lily Aldridge.

Şedinţa foto a lui Hannah Davis a fost realizată de Ben Watts, un cunoscut fotograf al starurilor şi fratele actriţei Naomi Watts.