Noua lege a înmormântărilor ar putea crea haos. Florin Zamfirescu: Prevăd o vâjâială de furgonete mortuare prin toată ţara

Noua lege a înmormântărilor poate crea un adevărat haos în România. Legea obligă înhumarea morților în 36 de ore, în condițiile în care birocrația din țara noastră e la cote maxime, iar tradițiile bisericești sunt respectate cu sfințenie.

03 oct. 2017, 15:53
Noua lege a înmormântărilor ar putea crea haos. Florin Zamfirescu: Prevăd o vâjâială de furgonete mortuare prin toată ţara

Actorul Florin Zamfirescu, celebru pentru luarile sale de pozitie, nu putea ignora acest subiectul.

Biserica si credința sunt terfelite prin metoda infiltrării patologiei ca normalitate.
Acum ne ramân 36 de ore ca să ne debarasăm de cei care mor!
Dacă un om (tânăr sau bătrân) moare dimineata, până maine seară el trebuie să dispară, ars sau îngropat, altfel ne pasc amenzi colosale. Asta înseamnă cele 36 de ore!
Nu contează că acesta își are cimitirul familiei intr-o localitate îndepărtată!
Nu contează că moare in accident. Până să se dezmeticească ai lui… el dispare.
Nu contează că are rude care doresc să-l conducă pe ultimul drum!
Nu contează că sărmanul moare in vinerea Pastelui, de Crăciun sau de ziua Republicii. Va fi îngropat fără popă, sau printre defilări.
Nu contează nimic!
Prevăd o vâjâială de furgonete mortuare prin toată tara si cohorte bezmetice mergând spre cimitir, cu ochii pe ceas…
Ce nebunie ar mai fi fost la înmormântarea reginei Ana, dar vom vedea ce va fi cu Regele Mihai…
Cei 17% din votanții români, ne-au procopsit cu niste aleși rupți de orice realitate, de omenie si cuviință.
Parlament, guvern, o apă si un pământ. Tara se scufundă rapid si noi suportăm îngrădiri draconice, doar-doar o vom lua razna si vom pleca dracului de aici…
S-au ocupat de câinii de la stână, de fumat, acum a venit rândul morților. Hotii si bătăușii ne civilizează. Ne vor cuminți si ascultători. Nu vom mai avea parte nici de priveghi. Sau vom participa prin iPhone si vom râde ca la Săpânța.
Desigur, morții îi pot vota. Pe ei, tot pe ei care se rotesc la conducere din patru in patru ani, intr-un cerc bine închis.
Suntem un popor laș si umil. Suntem sclavii propriei noastre prostii si ne meritam soarta! Fugim in genunchi pe sub granițe sau așteptăm cu teamă un sfârșit după care să dispărem fără onoare si fără urmă!„, a scris actorul pe Facebook.

Citeşte şi NOI REGULI pentru înmormântări. AMENDĂ de 10.000 de lei dacă mortul nu este dus la groapă în 36 de ore