Nouă spitale vor asigura în București asistența medicală de urgenţă de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională

Publicat: Marţi, 29 Noiembrie 2016 14:07 // Actualizat: Marţi, 29 Noiembrie 2016 14:07 // Sursa: romaniatv.net

Nouă spitale vor asigura asistența medicală de urgență pentru adulți și copii în București în perioada sărbătorilor Sfântului Andrei și Zilei Naționale (30 noiembrie - 4 decembrie), a informat Direcția de Sănătate Publică a Capitalei într-un comunicat publicat pe site-ul său.

Potrivit sursei citate, asistența medicală de urgență va fi asigurată de Spitalul Clinic de Urgență București Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan", Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' și Spitalul Clinic de Urgență Copii "M.S. Curie".

Toate oficiile poştale, ÎNCHISE miercuri de Sf. Andrei şi joi de Ziua Naţională. Corespondenţa va ajunge cu întârziere

Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru, urmând să asigure, în această perioadă, și eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populației vor fi preluate la telefonul 112.

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul său și la numerele de telefon 021.313.77.39, 021.311.21.90.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H