Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple. Versiunea va fi compatibilă cu tehnologia 5G

Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple. Versiunea va fi compatibilă cu tehnologia 5G, iar iPhone Mini nu va mai fi inclus în gama din 2022, a relatat miercuri publicaţia japoneză Nikkei, citând surse apropiate situaţiei, transmite Reuters.

22 iul. 2021, 14:05
Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple. Versiunea va fi compatibilă cu tehnologia 5G
Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple

Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple. Compania va pune în vânzare versiunea 5G a iPhone SE în prima jumătate a anului 2022, potrivit Nikkei, care a adăugat că dispozitivul va fi prevăzut cu un procesor A15, iar conectivitatea 5G va fi oferită de un cip modem X60 al companiei Qualcomm.

Citeşte şi: Un malware poate infecta iPhone-urile fără acţiunea utilizatorului

Noul model iPhone SE, cel mai ieftin produs de Apple

Operatorii de telecomunicaţii au cheltuit miliarde de dolari pentru actualizarea reţelelor pentru tehnologia 5G, care oferă o viteză mai mare a internetului şi o acoperire mai bună. Cu toate acestea, analiştii sunt sceptici faţă de utilitatea tehnologiei pentru consumatorii individuali, considerând că vor trece ani de zile înainte ca aceştia să culeagă beneficiile.

Între timp, cererea pentru iPhone Mini, versiunea mai mică a dispozitivului flagship al Apple, a fost redusă comparativ cu ceapentru modelele mai mari şi mai performante, cum sunt iPhone 12 Pro şi mai vechiul iPhone 11, utilizatorii preferând dispozitivele mai mari pentru sarcinile lor de zi cu zi.

Vânzările de iPhone 12 Mini în Statele Unite au reprezentat doar 5% din vânzările totale de telefoane noi ale Apple în prima jumătate a anului, potrivit furnizorului de date Counterpoint.

Apple nu a răspuns imediat unei solicitări de informaţii din partea Reuters, potrivit News.ro.


loading...
Partenerii noștri