Noul număr al revistei satirice Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

După "numărul supravieţuitorilor" din 14 ianuarie, care a fost tras în 7 milioane de exemplare, revista de satiră şi caricatură Charlie Hebdo va apărea în data de 25 februarie, a anunţat unul dintre membrii colectivului de redacţie ce a fost decimat de teroriştii islamişti în data de 7 ianuarie.

02 feb. 2015, 21:08
Noul număr al revistei satirice Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Viitorul număr al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul după „numărul supraviețuitorilor” apărut pe 14 ianuarie într-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va apărea pe 25 februarie, a anunțat pe contul său de Twitter jurnalistul Laurent Leger. ”În sfârșit! Încă puțină răbdare, iar Charlie Hebdo va reapărea pe 25 februarie”, a scris Laurent Leger, potrivit Le Figaro.

Citeşte şi Ce caricatură a publicat The Guardian ca reacţie la atentatul de la Charlie Hebdo

Leger este unul dintre jurnaliştii săptămânalului de caricatură şi satiră care a supravieţuit atacului terorist al fraţilor jihadisşti Said şi Cherif Kouachi, comis în 7 ianuarie, la sediul redacţiei Charlie Hebdo.

La o săptămână de la acel atentat, redacţia a editat un număr istoric de exemplare, de peste 7 milioane, având pe copertă o nouă caricatură a profetului Mahomed.