Noul rector al Academiei de Poliţie, Daniel Costel Torje, a jucat în "La bloc" Are un CV de 7 pagini

Publicat: Vineri, 11 Martie 2016 13:17 // Actualizat: Vineri, 11 Martie 2016 13:17 // Sursa: romaniatv.net

Schimbări majore în conducerea Academiei de Poliţie. De acum, studenţii care vor să ajungă oameni ai legii vor învăţa cu siguranţă să ne abordeze cu mai mult umor. Pentru că rectorul Academiei este Costel Daniel Torje, un profesor de educaţie fizică şi membru al grupului umoristic "Vouă". 

În CV-ul său impresionant, care conţine nu mai puţin de nouă pagini, cel puţin trei se referă la activitatea sa culturală şi sportivă.

Daniel Costel Torje menționeaza la "competențe", pe lângă cele privind activitățile didactice de predare și elaborarea de cursuri, studii și articole, și pe cea de "actor amator cu roluri episodice în serialele TV: "La Bloc", "La Servici" sau "Fete de măritat". De asemenea, proaspătul rector se mai laudă cu apariții TV la emisiunea Eurovision-Revelion 2011.

Citeşte şi CLANUL CORDUNEANU, 153 de ani de închisoare UPDATE

Pe de altă parte, Torje a mai coordonat o trupă de dans aerobic, a fost președinte de juriu la Miss Boboc şi conducătorul secţiei de minifotbal din Academia de Poliţie.

Cu un astfel de CV, Daniel Costel Torje l-a cucerit pe ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, care l-a numit la conducerea Academiei de Poliţie, după ce fostul rector, chestorul Gheorghe Popa, a solicitat pensionarea.

Vezi aici CV-ul noului rector al Academiei de Poliţie.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 14:13
...de Poliţie. De acum, studenţii care vor să ajungă oameni ai legii vor învăţa cu siguranţă să ne abordeze cu mai mult umor. Citește mai departe… ...
11 mar 13:30
... Schimbări majore în conducerea Academiei de Poliţie. De acum, studenţii care vor să...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H