Novak Djokovic nu regretă că a ratat două turnee de Grand Slam deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. „Ştiam care vor fi consecinţele”

Novak Djokovic a lipsit la două dintre cele patru turnee de Grand Slam din acest an, Australian Open şi US Open, pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19. Sârbul susţine că nu regretă decizia!

23 sept. 2022, 11:12
Novak Djokovic nu regretă că a ratat două turnee de Grand Slam deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. „Ştiam care vor fi consecinţele”
Novak Djokovic nu regretă că a ratat două turnee de Grand Slam deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19

Novak Djokovic nu regretă că a ratat două turnee de Grand Slam deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Sârbul a câştigat titlurile de la Australian Open, Roland Garros Open şi la Wimbledon în 2021, dar nu a putut să-şi apere titlul la Melbourne anul acesta, după ce a fost exclus cu o zi înaintea turneului, şi nu a putut merge nici la New York . „Nu regret. Sunt trist că nu am putut juca, dar asta a fost decizia pe care am luat-o. Ştiam care vor fi consecinţele, aşa că le-am acceptat. Asta e tot”, a declarat Novak Djokovic.

Citeşte şi: Novak Djokovic, petrecere cu lăutari şi manele sârbeşti dupa ce a câştigat Wimbledonul! Cu trofeul pe masă şi vinul în pahare, s-a distrat până dimineaţă VIDEO

Novak Djokovic a primit o interdicţie de trei ani de călătorie pentru Australia când a fost deportat, dar prim-ministrul de atunci Scott Morrison a spus că aceasta ar putea fi ridicată pentru a-i permite să participe la ediţiile ulterioare ale primului turneu de grand slam al sezonului. „Aştept veşti. Chiar nu depinde de mine în acest moment. Sper să primesc veşti bune în curând”, a mai spus Novak Djokovic.

Citeşte şi: Novak Djokovic, show de zile mari: a dat dedicaţii şi a aruncat cu bani în lăutari la nunta fratelui său VIDEO

Novak Djokovic nu a mai disputat niciun meci în circuitul profesionist după succesul său de la Wimbledon, din luna iulie, el neputând lua parte la turneele nord-americane din circuitul ATP.