Novak Djokovic, probleme cu sponsorii după incidentele din Australia. Sârbul are contracte de 30 de milioane de euro pe an!

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

17 ian. 2022, 18:58
Novak Djokovic, probleme cu sponsorii după incidentele din Australia. Sârbul are contracte de 30 de milioane de euro pe an!
Novak Djokovici, probleme cu sponsorii după incidentele din Australia

Novak Djokovic, probleme cu sponsorii după incidentele din Australia. Sârbul are acorduri de sponsorizare în valoare de 30 de milioane de dolari pe an, potrivit Forbes, şi a fost al 46-lea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2021.

Novak Djokovic, probleme cu sponsorii după incidentele din Australia

Marca franceză de echipament sportiv Lacoste, sponsor tehnic al lui Novak Djokovic, a anunţat, luni, că doreşte să analizeze evenimentele care au declanşat o luptă juridică de aproape două săptămâni şi l-au împiedicat pe tenismenul sârb să-şi apere titlul la Australian Open, informează CNN. „Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”, a precizat brandul francez de îmbrăcăminte, într-un comunicat.

Novak Djokovic are interzis şi la Roland Garros 2022. Imagini EXCLUSIVE de la sosirea la Belgrad

De asemenea, producătorul francez de automobile Peugeot, un alt sponsor, deţinut acum de Stellantis, a refuzat să comenteze, luni, situaţia liderului ATP. Producătorul de ceasuri elveţian Hublot şi firma japoneză de echipament sportiv Asics (care îi asigură sârbului încălţămintea) nu au răspuns solicitărilor de a comenta.