Novak Djokovic, spre al treilea titlu la Wimbledon. Sârbul s-a calificat în finală

Novak Djokovic l-a învins în semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon pe francezul Richard Gasquet, în trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-4.

10 iul. 2015, 14:34
Novak Djokovic, spre al treilea titlu la Wimbledon. Sârbul s-a calificat în finală

Novak Djokovic are încă un an excepţional şi după succesul de la Australian Open şi finala de la Roland Garros iată-l din nou calificat în finală la Wimbledon, pentru al treilea an a consecutiv. A pierdut-o pe cea din 2013, jucată cu Andy Murray, dar a câştigat-o pe cea de anul trecut, împotriva lui Roger Federer.

Citeşte şi Serena Williams, de neoprit către Marele Şlem. S-a calificat în finală la Wimbledon

Djokovic a jucat vineri, împotriva lui Richard Gasquet, ca o maşină de tenis şi a câştigat semifinala în minimum de seturi, 7-6, 6-4, 6-4. De remarcat bilanţul senzaţional pe care îl are sârbul în 2015, din 50 de partide disputate el câştigând 47 şi pierzând doar 3.

În finala de duminică Novak Djokovic îl va întâlni pe Roger Federer. Novak Djokovic a câştigat până acum de două ori turneul de la Wimbledon, în 2011 şi 2014. Prin calificarea în această finală, Djokovic egalează numărul de finale de Grand Slam disputate de legendarul Rod Laver, 17.