Prognoza meteo 4 august 2022. Vreme caniculară în majoritatea zonelor, temperaturi maxime de 35 de grade

Revin temperaturile caniculare de joi. Disconfortul termic va fi în creștere în sud-vestul țării, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade Celsius.

03 aug. 2022, 21:20
Prognoza meteo 4 august 2022. Vreme caniculară în majoritatea zonelor, temperaturi maxime de 35 de grade

Prognoza meteo 4 august 2022. La noapte în țară

Cerul va fi variabil în regiunile estice, unde cu totul izolat pot fi ploi slabe, în timp ce, în restul ţãrii va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20…22 de grade pe litoral. Pe alocuri se va forma ceaţã.

Prognoza meteo 4 august 2022. La noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de …16…18 grade.

Prognoza meteo 4 august 2022, joi, în țară

Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, local canicularã şi cu disconfort termic în creştere în sud-vestul ţãrii; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua când pe alocuri vor fi averse în regiunile estice, sud-estice şi nord-estice şi doar izolat în rest, cu o probabilitate mai mare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în prima parte a intervalului în Moldova, Bãrãgan şi Dobrogea. Minimele termice vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 4 august 2022, joi, în București

Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16…19 grade.

Prognoza vineri, 5 august, în țară

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã în sud-vest, iar disconfortul termic va fi local ridicat în zonele de câmpie. Cerul va avea unele înnorãri ziua la munte, în est şi sud-est, unde pe alocuri vor fi averse slabe şi va fi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu uşoare intensificãri în Moldova şi în zona Carpaţilor de Curburã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 şi 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, uşor mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Prognoza vineri, 5 august, în București

Vremea va fi în continuare cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului în jurul a 33 de grade şi disconfort termic ridicat. Cerul va avea unele înnorãri dupã-amiaza, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.