Nu ai bani să mergi la mare sau la munte în vacanţă? Iată ce surpriză a pregătit Primăria Sectorului 5

Bucureştenii care nu au posibilitatea să meargă în concediu la mare sau la munte pot alege să petreacă, cel puţin în weekend, momente plăcute în aer liber chiar în parc, unde vor avea loc proiecţii de filme de comedie şi vor fi organizate seri de muzică şi poezie. 

03 aug. 2016, 18:02
Nu ai bani să mergi la mare sau la munte în vacanţă? Iată ce surpriză a pregătit Primăria Sectorului 5

Evenimentele vor fi organizate în Parcul Sebastian din Sectorul 5, în fiecare weekend până pe data de 11 septembrie 2016, în baza unui parteneriat încheiat între Primăria Sectorului 5 şi Asociaţia Pro Familia. 

„Persoanele active, dar şi persoanele în vârstă şi copiii, trebuie să petreacă timp liber de calitate, într-un mod plăcut şi relaxant. Parcurile Sectorului 5 au devenit principalele locuri de petrecere a timpului liber în serile călduroase din sezonul estival. În acest context, programul Seri de film, muzică şi poezie poate oferi un important aport cultural categoriilor sociale care nu-şi permit vacanţe în afara oraşului şi nici participarea la evenimente culturale”, se menţionează în acordul de parteneriat semnat de administraţia locală a Sectorului 5. 

Conform sursei citate, în cadrul evenimentelor organizate în Parcul Sebastian vor avea loc inclusiv proiecţii de film de comedie, pentru copii sau pentru întreaga familie, recitaluri în aer liber, la care accesul publicului va fi GRATUIT, precum şi activităţi de face painting. 

Evenimentele socio-culturale se vor desfăşura în fiecare weekend până pe 11 septembrie 2016, în intervalul orar 19.00-21.00.

Pentru susţinerea acestui proiect în parcul Sebastian, Primăria Sectorului 5 va plăti suma de 45.198 euro, TVA inclus.