Roxana Vancea şi-a dezvăluit secretul. Ce face în fiecare dimineaţă la duş

Posesoarea celui mai voluptuos bust natural din showbiz, Roxana Vancea, a moştenit-o pe mama ei la capitolul dotări fizice. Moştenirea însă nu este suficientă în showbiz. Pentru a-şi pătra fermitatea sânilor, Roxana Vancea face ceva incredibil, în fiecare zi, la duş.

10 feb. 2014, 12:03

Şi Nicoleta Luciu a avut un bust natural demn de invidiat, însă debutul în showbiz al Roxanei Vancea le-a eclipsat pe multe dintre prezenţele feminine cu sâni naturali de dimensiuni apetisante, scrie cancan.ro.

Citeşte şi REACŢIA lui Botezatu după ce a PETRECUT o NOAPTE alături de Roxana Vancea

„Nu poartă sutien niciodată, nu se simte deloc bine. Nici că e vară, nici că e iarnă, nici că se îmbracă subţire sau gros. Nu îşi cumpăra, nu le suporta. Roxana e mândră de sânii ei moşteniţi de la mama sa şi are grijă de ei. Dar nici nu face excese la acest capitol, adică nu se duce la saloane de înfrumuseţare sau ceva de genul ăsta. Pur şi simplu, la fiecare duş, la final, îşi dă cu apă rece doar pe sâni, după care se dă cu o cremă. Obişnuita, aceeaşi pe care o foloseşte pentru corp”, a povestit una dintre confidentele Roxanei.