Nu au făcut sex niciodată, însă au o căsnicie fericită de zece ani

Paula şi Ian McFadyen consideră că au o căsnicie perfectă. Sunt împreună de zece ani şi, aparent, relaţia lor este visul oricărui cuplu căsătorit. El este un soţ iubitor şi atent, îi aduce flori şi este mereu alături, iar ea spune că nu ar putea vreodată să renunţe la el. Cu toate acestea, cei doi nu au avut făcut niciodată dragoste, iar bărbatul refuză să o sărute sau să o îmbrăţişeze. 

08 aug. 2014, 13:33
Nu au făcut sex niciodată, însă au o căsnicie fericită de zece ani

Viaţa intimă a cuplului McFadyen este guvernată de aversiunea pe care Ian McFadyen o are faţă de intimitate. Bărbatul nu acceptă să fie atins, refuză îmbrăţişările, iar sexul este un subiect greu de adus în discuţie.

Viralul zilei: Cererea în căsătorie care face înconjurul Facebook-ului

Înainte să adoarmă, britanicul se înfăşoară în pături, transformându-le într-un cocon protector.  „Ian m-a avertizat: dacă îl ating în timp ce doarme, probabil mă va lovi. În primii şase ani ai căsniciei noastre nici măcar nu am dormit în acelaşi pat, pentru că asociază patul cu lucruri îngrozitoare. Ian nu mi-a spus niciodată «te iubesc» .

Îmi spune că mă adoră, că mă venerează, dar niciodată că mă iubeşte”, povesteşte Paula McFadyen, citată de „Daily Mail”.

Deşi sunt căsătoriţi de zece ani, cei doi au încercat să întreţină relaţii intime de două ori, doar când Ian era beat, însă nici atunci bărbatul nu a reuşit să facă dragoste cu Paula.