Nu auzi aşa ceva în fiecare zi: Povestea bărbatului care şi-a MÂNCAT DEGETUL, după AMPUTARE FOTO

Un bărbat din Marea Britanie şi-a gătit şi apoi şi-a mâncat degetul, după ce medicii au fost nevoiţi să îl amputeze. Mai mult, el a păstrat ulterior oasele. Motivaţia lui este cel puţin bizară, declarând că a fost o provocare şi nu avea de ce să piardă degeaba o parte din el.

18 apr. 2013, 20:47

Dave Playpenz, un bărbat de 30 de ani din Marea Britanie, a frapat întreaga ţară după ce a declarat că şi-a mâncat propriul deget, după ce medicii au fost nevoiţi să îl amputeze. Mai mult, drept dovadă, el a păstrat oasele, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un poliţist canibal a conspirat cu un prieten să răpească şi apoi să mănânce o sută de femei

Medicii dintr-un spital britanic au fost nevoiţi să îi amputeze degetul după ce acesta l-a rupt din cauza unui accident de motocicletă. Inedit este faptul că pacientul a cerut să i se păstreze bucata din corp amputată. Spre uimirea celor care l-au îngrijit, el a cerut să i se restituie ceea ce a pierdut.

„A fost ţinut în acelaşi frigider în care asistentele păstrează laptele pentru ceaiul lor. Mereu m-am întrebat ce gust are carnea umană, dar este un tabu. Oamenii nu pot să fie canibali, acest lucru este interzis. Apoi, mi-am dat seama că nimeni nu mă poate condamna că am mâncat propria mea carne. L-am gătit şi l-am gustat. Ştiu că pare o nebunie, dar nu a fost doar o curiozitate. Degetul era o parte mare din mine, prea mare ca să o pierd. Atunci m-am decis să mănânc carnea şi să păstrez oasele”, a declarat bărbatul din Essex.

Citeşte şi Drama unei femei: „Tot ce mai am din soţul meu e un picior, un deget şi o bucată de craniu”

Citeşte şi CEARTĂ DUSĂ LA EXTREM: Şi-a muşcat iubita de deget şi l-a scuipat pe jos

Dave a aşteptat două zile pentru a se reface din operaţie şi a-şi duce planul la bun sfârşit. El l-a fiert în apă sărată şi l-a consumat. De atunci, el păstreză oasele într-o cutie şi le arată din când în când prietenilor.

„Deoarece voiam să păstrez oasele, m-am decis să nu îl prăjesc sau să îl coc, deoarece asta l-ar fi deteriorat. Nu am pus nici sos pe el, nici nu am băut vin în timp ce îl mâncam, deoarece voiam să văd care era gustul real. Majoritatea oamenilor au fost intrigaţi. Este o experienţă unică în viaţă pe care sigur nu o să o mai repet”, a adăugat el.