FCSB VS HAJDUK SPLIT. Gigi Becali i-a decis soarta lui Dică, înaintea duelului crucial din Europa League

FCSB are nevoie de victorie în returul lui Hajduk Split, pentru a se califica în playoff-ul Europa League. Dică are ca prim obiectiv trasat de Becali calificarea în grupele Europa League.

16 aug. 2018, 11:05
FCSB VS HAJDUK SPLIT. Gigi Becali i-a decis soarta lui Dică, înaintea duelului crucial din Europa League

Finanțatorul FCSB a vorbit despre cel mai negru scenariu, acela ca roș-albaștrii să rateze primul obiectiv al sezonului, scrie digisport.ro.

Citeşte şi FCSB-HAJDUK SPLIT LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE: Avertismentul jandarmilor pentru suporteri

„Postul lui Dică nu depinde de acest meci. L-am confirmat acum o lună, nu pot să-l dau afară după 5 meciuri. Dacă nu ne calificăm, nu e de vină Dică, nu vrea Dumnezeu. Ce vină să aibă un antrenor? Avem echipă valoroasă, dar nu avem încă forță”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Totuși, finanțatorul FCSB a revenit la gânduri mai optimiste și e convins că echipa sa nu are cum să rateze calificarea. În tur s-a terminat 0-0, iar FCSB a tras singurul șut pe poartă la ultima fază a meciului.

„Dumnezeu mi-a dat calificări când nu meritam, dar acum? Merit mai mult decât meritam. O să ne calificăm diseară! Mai ales că întâlnim o echipă care e sub noi. Eu cred că vom marca goluri. Pericolul nu vine de nicăieri. Spun ceea ce simt, nu cred că Hajduk e un pericol. Nu am văzut niște jucători care să știe să marcheze, să paseze, nici măcar cu capul nu știau să lovească mingea. Nu cred că pot face față pe Arena Națională. Cei de la Hajduk vor încerca să facă presing 20 de minute, dar noi vom pasa și le vom lua puterea. Apoi marcăm gol și goluri. Pronostic? Batem cu 2-0”, a mai spus Gigi Becali.