NU e glumă! Ea e cea mai sexy șoferiță de TIR. A refuzat banii de la OnlyFans (FOTO)

Ea este cea mai frumoasă șoferiță de TIR din lume. Internauții au ales-o. Blondina refuză să se dezbrace pentru bani, pe platforme precum OnlyFans sau PornHub. Ea și-a găsit vocația, după ce a fost nevoită să-și încheie cariera sportivă.

22 apr. 2023, 11:35

Daysen Torgue Havoc este cea mai frumoasă conducătoare de TIR din lume. Frumoasa blondină a primit titlul de cea mai sexy şoferiţă în social media, acolo unde este urmărită de milioane de persoane din întreaga lume.

Daysen, în vârstă de 25 de ani, poate să câștige lejer mulți bani ca fotomodel, doar pasiunea pentru șofat este mult prea mare.

Polițiștilor de la Vamă nu le vine să creadă că la volanul unui mastodont poate fi o asemenea frumusețe. Potrivit tabloidului britanic Daily Star, șoferița este foarte mulțumită de câștigurile pe care le încasează de pe urma meseriei sale și nu se vede făcând altceva.

Pentru eforturile sale, blondina încasează un salariu de peste 100.000 de dolari anual.

 

Cea mai frumoasă șoferiță de TIR nu-și dorește să se dezbrace pentru bani

 

Șoferița este în al treilea an la volanul TIR-ului. Ea își compară locul de muncă cu o „vacanță permanentă”. Tânăra a primit numeroase comentarii în social media, inclusiv pe contul de TikTok.

„Deci ești de departe cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată”, a scris un internaut, în timp ce altul a subliniat că frumoasa blondină este: „cel mai frumos șofer de camion de până acum”.

Daysen a trebuit să se reprofileze după ce și-a ratat cariera în gimnastică. În 2016 a suferit un accident rutier grav: mașina în care se afla a fost lovită de un șofer care s-a urcat beat la volan.

Blondina respinge categoric să pozeze dezbrăcată pe platforme pentru adulți, precum OnlyFans.

„Nu am câștigat niciodată bani din rețelele sociale. Chiar dacă unele fete au găsit o modalitate de a monetiza asta, eu nu o să accept oamenii înfricoșători și nepoliticoși”, a declarat Daysen Torgue Havoc.

Tânăra șoferiță locuiește în Chicago, SUA.