Nu există cuvânt care să descrie această ATROCITATE: Ce a făcut o femeie care şi-a vizitat soţul în ÎNCHISOARE

Cu toate că orice femeie poate să nască un copil, nu orice femeie poate fi considerată mamă. Acesta este şi cazul unei tinere de 25 de ani din Franţa ce a recurs la un gest atroce care ar trebui să o bântuie pentru următorii 20 de ani pe care îi va petrece în închisoare. Astfel, ea şi-a vizitat soţul în puşcărie, alături de copilul ei de doar patru ani, însă l-a legat pe acesta l-a ochi şi l-a ţinut, în timp ce tatăl lui vitreg l-a violat în timpul unei vizite conjugale.

27 sept. 2013, 19:38
Nu există cuvânt care să descrie această ATROCITATE: Ce a făcut o femeie care şi-a vizitat soţul în ÎNCHISOARE

Sabrina Bonner, o franţuzioacă de 25 de ani, şi-a ţinut fiul de braţe în timp ce soţul ei l-a violat în timpul unei vizite conjugale. Bărbatul de 31 de ani, pe nume Lionel Barthelemy, a fost încarcerat în luna august a anului 2009 pentru violenţă. La această pedeapsă, s-au adăugat 20 de ani de închisoare, pentru perversiunile la care şi-a supus fiul vitreg, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Mărturii şocante: Nu înţeleg Crăciunul, fiindcă Moş Crăciun m-a violat

În acelaşi timp, femeia a primit de asemenea 20 de ani de închisoare. Cei doi au recunoscut numeroasele asalturi sexuale la care a fost supus copilul, care acum are opt ani. Mai mult, cei doi s-au filmat cu ajutorul unui telefon mobil în timp ce îl abuzau pe minor.

Violurile au avut loc chiar în centrul de detenţie, unde copilul era legat la ochi, apoi obligat să îngenucheze pe un scaun, în timp ce Sabrina îl ţinea de mâini cât Bonner îşi satisfăcea sadica plăcere sexuală. Acest caz a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la situaţia din penitenciarele franţuzeşti, mai ales că bărbatul a fost diagnosticat cu tendinţe schizofrenice.

Investigatorii au descoperit saci negri de plastic care erau folosiţi pentru a acoperi uşa camerei de vizită, pentru a nu le da posibilitatea gardienilor să vadă ce se întâmplă. Psihiatrii au ajuns la concluzia că cei doi adulţi se aflau într-o relaţie sado-masochistă, în care ficare dintre ei făcea cu schimbul privind rolul de sclav şi stăpân.

Citeşte şi Tată cu CHIP DE MONSTRU. Un bărbat şi-a VIOLAT fiicele timp de trei ani, iar cu una are un copil

Femeia a recunoscut că şi-a violat copilul în mod repetat în anii 2009 şi 2010, filmând partidele de sex. Ulterior, ea a oferit cardul de memorie soţului aflat în închisoare. Inedit este faptul că tânăra s-a predat singură poliţiei în anul 2011, la scurt timp după ce a descoperit că Barthelemy trebuia să fie eliberat din închisoare. În acelaşi timp, ea le-a spus autorităţilor că a recurs la aceste gesturi din cauza ameninţărilor primite de la partenerul ei.