Nu fac casă bună oricât s-ar chinui. Zodii care nu trebuie să stea niciodată una lângă cealaltă

Nu e uşor să găseşti o persoană potrivită, cu care să te întelegi perfect. Din fericire, zodiacul îţi poate face alegerea mai uşoară şi asta pentru că, în funcţie de semnul astral sub care eşti născută, poţi şti cu cine ţi-ar merge bine şi cu cine nu.

19 nov. 2015, 11:29
Nu fac casă bună oricât s-ar chinui. Zodii care nu trebuie să stea niciodată una lângă cealaltă

Iata, asadar, care e zodia de care e bine sa te feresti pentru ca nu vei reusi sub niciun chip sa legi o relatie buna:

Berbec cu Scorpion

Sunteti doua capete tari, doua personalitati total diferite care nu vor reusi niciodata sa gaseasca o cale de mijloc pentru intelegere. Va certati din senin, fara un motiv anume, insa totul porneste de la orgoliul vostru nemasurat. Fiecare are ambitiile lui, opiniile lui si fiecare vrea sa fie independent, dar in acelasi timp sa detina controlul.

Taur cu Varsator

Ar fi bine sa fugiti unul de celalalt cat va tin picioarele. Sunteti foarte diferiti si chiar daca se spune ca exista atractie intre contraste nu este cazul vostru. S-ar putea sa gasiti puncte comune, insa intr-un final lucrurile vor ajunge inevitabil la scandal, pentru ca se ciocneste conservatorismul Taurului cu nonconformismul Varsatorului. Iar de la stabilitate la libertate e cale lunga si niciunul nu este dispus sa o parcurga.

Rac cu Gemeni

Si apa cu uleiul au sanse sa se mai amestece, dar Racul cu Geamanul nu vor sta bine impreuna niciodata. Nu reusesc sa se completeze si nu pot face fata diferentelor majore dintre ei. In vreme ce Racul este sensibil si simte nevoia sa fie inconjurat cu multa afectiune, cel din Gemeni nu va fi dispus niciodata sa se poarte atat de frumos si de dragostos. Geamanul este instibil si schimbator, atitudini care nu sunt pe placul Racului.

Citeşte mai mult pe ele.ro