Nu le-a venit să creadă: Povestea hamsterului care a ÎNVIAT la o zi după ce a fost ÎNGROPAT FOTO

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie a fost foarte dezamăgită când a descoperit că Tink, hamsterul ei, stătea fără suflare în cuşca lui. Astfel, ea l-a plâns şi l-a îngropat în curtea casei. Cu toate acestea, la scurt timp, hamsterul a înviat, reuşind să iasă din cosciugul improvizat printr-un tunel săpat de animal în pământul în care fusese îngropat de viu.

10 apr. 2013, 13:15

Lisa Kilbourne-Smith, o tânără de 23 de ani, şi iubitul ei au crezut că rozătorul este mort atunci când l-au descoperit fără suflare în cuşca lui. Astfel, ei i-au pus trupul într-o cutie şi l-au îngropat în curtea casei, printre flori, potrivit The Sun.

Citeşte şi AMUZANT: Cel mai lacom hamster din lume. Mănâncă un sticks de trei ori mai mare decât el VIDEO

Inedit este faptul că în mai puţin de 24 de ore de la îngropare, hamsterul a revenit la viaţă, a reuşit să roadă cutia şi să sape aproximativ un metru prin solul în care a fost îngropat. Mai mult, cu toate că incidentul a avut loc în cursul săptămânii trecute, când Marea Britanie era acoperită de zăpadă şi erau temperaturi extrem de scăzute, Tink a supravieţuit temperaturilor mai mici de zero grade, fiind găsit a doua zi de către tatăl tinerei posesoare.

Citeşte şi Cel mai dulce hamster din lume. Vezi cum a fost surprins de camera de filmat VIDEO

„Este incredibil că a supravieţuit. A stat o noapte întreagă în frig. Are o energie incredibilă. A săpat o groapă, a evadat, apoi a mers pe zid, a urcat şi a ajuns într-un coş de gunoi, de unde l-am şi salvat”, a spus bărbatul, surprins de faptul că hamsterul fiicei lui a supravieţuit unei astfel de aventuri.

Citeşte şi Unui hamster nu îi stă nimic în cale… nici măcar o cuşcă închisă VIDEO

Cu toate acestea, învierea animalului nu este un miracol. Bietul animal intrase în hibernare. Familia nu s-a gândit niciodată la acest lucru, mai ales că rozătoarea avea doi ani şi jumătate, ceea ce este foarte mult pentru un hamster.

 „Asta nu este prima oară când am văzut un hamster revenind la viaţă. Dacă temperatura lui scade suficient, el poate intra în hibernare. Cu toate acestea sunt uimit de acest hamster. Temperatura lui a trebuit să crească pentru a ieşi din hibernare”, a spus John Auld, un veterinar britanic.

Citeşte şi Hamsterii cântăreţi: O trupă de rozătoare cântă la instrumente muzicale VIDEO