Nu le-a venit să creadă: Unde a rămas o PISICĂ BLOCATĂ pentru jumătate de lună, FĂRĂ APĂ şi MÂNCARE

O întreagă familie a fost dezamăgită de faptul că animalul lor de companie, o pisică neagră pe nume Princess, a dispărut de acasă în circumstanţe suspecte. Cu toate acestea, nu mică a fost surprinderea să găsească animalul de companie blocat în motorul maşinii personale. Mai mult, imaginile atestă faptul că pisicile au nouă vieţi deoarece familia a parcurs mii de kilometri în perioada în care animalul a dispărut.

26 mai 2013, 18:41

O familie din Marea Britanie a fost surprinsă să descopere că pisica dată dispărută de două săptămâni se afla chiar sub nasul lor, blocată în motorul maşinii, cu toate că aceasta a fost condusă mii de kilometri de către proprietar, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Trista poveste a lui Lazarus, pisica ABANDONATĂ deoarece seamăna cu un VAMPIR GALERIE FOTO

Pisica din Nottingham a fost observată numai în momentul în care în bordul maşinii a apărut o alarmă de atenţionare că ceva nu este în regulă cu motorul. Julie Tansley, femeia de 40 de ani care este posesoara animalului, a declara că nu se mai aştepta să o găsească.

Nu ştiam ce este atenţionare de pe bord, aşa că am căutat în manual şi am descoperit că era o problemă la sitemul de răcire. Când am deschis capota am descoperit că pisica era acolo, blocată în interiorul motorului. Am încercat să o scot, dar nu am reuşit, era blocată. Am chemat un mecanic şi el a reuşit să o elibereze„, a declarat femeia, bucuroasă că şi-a recăpătat pisica.

Citeşte şi PISICA pe care nu o poţi ţine în casă: Ineditul mod în care o mâţă iubitoare de soare EVADEAZĂ

Timp de 45 de minute, întreaga familie alături de mecanic a participat la salvarea lui Princess din motorul unui BMW Seria 1. Inedit este faptul că maşina a trecut şi pe la o spălătorie auto, dar nici persoanalul de acolo nu au realizat ce se afla în interiorul autovehicului. Timp de jumătate de lună, felina a supravieţuit fără apă şi fără mâncare. În prezent se află în perioada de recuperare, dar nu a suferit răni grave.