Nu mai bat clopote de nuntă. Emilia Ghinescu și Sebastian au anulat marele eveniment. „Nu poți ține lângă tine o persoană cu forța”

Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, și-au anulat nunta pe care și-o organizaseră pentru toamna acestui an. Solista de muzică populară a vorbit despre motivul pentru care au decis să anuleze evenimentul.

28 iul. 2023, 08:30
Nu mai bat clopote de nuntă. Emilia Ghinescu și Sebastian au anulat marele eveniment. „Nu poți ține lângă tine o persoană cu forța”

Emilia Ghinescu și Sebastian sunt într-o relație de 12 ani. Au trăit împreună o mulțime de momente fericite sau mai puțin fericite. Își propuseseră ca în aces an să facă nunta, dar s-au răzgândit în ultimul moment.

Citește și Ozana Barabancea și fostul soț, din nou împreună. Unde au fost fotografiați cei doi

„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu poți ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi, femeile, ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului. Bărbații se cam feresc de lucrul acesta”, a explicat artista pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

„Acum, la vârsta asta, sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă. Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine, stă, dacă nu, este liber să plece. Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: Ușa inimii mele este deschisă să intri, este deschisă să pleci. Un singur lucru te rog: să nu stai în ușă”.

Citește și Gina Pistol a reacționat după ce o prezentatoare a anunțat că are cancer la sân. Ce mesaj i-a transmis blondina

Emilia Ghinescu vorbea, în urmă cu câteva luni, despre acest eveniment important din viața lor.

„Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație. Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta. O relație nu stă în niște acte. Omul se schimbă când devii proprietatea lui”, a declarat Emilia Ghinescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.