Nu o să îţi vină să crezi cum au ajuns PEŞTIŞORII în GĂLEATĂ. O să fii SURPRINS GALERIE FOTO

Keng Lye, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din Singapore, folosind anumite tehnici inedite de pictură, a reuşit să creeze o serie de imagni 3D care au reuşit să păcălească ochiul uman. Astfel, pictând secţiuni ale peştilor între straturi de răşină transparentă, dintr-un vas, a oferit o iluzie optică uimitoare.

16 apr. 2013, 14:30

Cu toate că multora nu le-a venit să creadă, animalele marine din imaginile de mai jos nu sunt reale, ci doar picturi 3D ale unui cunoscut artist din Singapore, Keng Lye, potrivit paginii lui de Facebook.

Citește și Picturi UIMITOARE pe ARIPI de fluturi GALERIE FOTO

Citește și Un artist realizează portrete incredibile. Nu ştii dacă operele lui sunt fotografii sau picturi FOTO

Cu toate că au necesitat zile întregi de muncă, fiind un proces extrem de complicat şi de pretenţios, bărbatul este mulţumit de rezultatele muncii lui, după ce a primit o serie de remarci pozitive. Astfel, el a creat o sumedenie de peşti şi alte animale marine, toate în vase de diferite forme şi dimensiuni.

Imaginile oferă o senzaţie unică, artistul reuşind să păcălească ochiul uman, majoritatea celor care au văzut operele de artă fiind uimiţi de talentul bărbatului. Picturile au fost prezentat într-o galerie de artă, sub numele de „Vii fără să respire”.

Citește și Specii noi şi ciudate de peşti, descoperite la mare adâncime FOTO