Nu o să îți vină să crezi! Acest ingredient din bucătărie îți reface părul deteriorat

Pentru a arăta bine toate femeile își coafează părul, fie cu placa, uscătorul de păr sau cu drotul conic. Din acest motiv părul devine deteriorat, iar repararea acestuia este una costisitoare. Ei bine, nu și cu această idee.

10 apr. 2021, 10:44
Nu o să îți vină să crezi! Acest ingredient din bucătărie îți reface părul deteriorat

Nu o să îți vină să crezi! Vârfurile încep să se deterioreze cel mai rapid în momentul în care părul este aranjat zilnic, iar pentru femei acest lucru este un adevărat chin. Pe piață există tot felul de produse pentru păr, de la prețuri reduse până la unele fabuloase.

Însă, o femeie a venit cu una dintre cele mai incredibile și imprevizibile idei, mai exact folosirea apei fierte de la orez. După o singură folosire părul acesteia și-a recăpătat strălucirea.

Citește și: Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Nu o să îți vină să crezi! Acest ingredient din bucătărie îți repară părul deteriorat

Trucul a fost postat pe contul său de TikTok și a strâns foarte multe aprecieri și comentarii. Tânara a explicat că părul ei arăta ”super deteriorat și uscat” și a fost nevoită să vină cu o idee și, observând în mediul online faptul că mai multe persoane folosesc apa de la orez, aceasta a decis să urmeze acest pas.

Rețeta este una simplă: Bekkii a umplut fundul unei sticle cu orez și a completat cu apă. A scuturat conținutul și a adăugat un strop de oțet de mere înainte de a-l aplica pe părul curat și umed.

„Părul meu arată atât de bine și atât de strălucitor. Și este atât de mătăsos. Nu-mi vine să cred, a spus Bekkii.

Potrivit Healthline, apa de orez a fost folosită de femeile din Japonia de secole, deoarece inozitolul este capabil să pătrundă în păr și să-l restabilească din interior spre exterior.

Citește și: Cel mai tânăr miliardar din lume este patronul a aproape 100 de magazine în România. Acesta abia a împlinit 18 ani

Videoclipul a acumulat peste 18.000 de „aprecieri” și i-a inspirat pe alți utilizatori să-și împărtășească sfaturile. Unul a răspuns: „Și uleiul de cocos ajută!” , iar altul a scris: „Arată atât de bine omg”.


loading...
Partenerii noștri