N-o să-ţi vină să crezi cât a crescut FIUL lui BECKHAM. Are 14 ani, dar pare mult mai MATUR FOTO

Brooklyn Joseph, fiul Victoriei şi al lui David Beckham, a fost surpins la finalul petrecerei mamei sale, în timp ce se urca în maşină pentru a pleca acasă. Cu toate că Victoria Beckham a împlinit 39 de ani, soţul ei nu a putut ajunge la aniversare, deoarece a fost ocupat la Paris, vedeta distrându-se alături de restul familiei.

18 apr. 2013, 15:24

Victoria Beckham a trebuit să îşi împartă atenţia între cei patru copii ai săi, cu toate că vedeta a împlinit 39 de ani şi a organizat o cină alături de familie pentru a sărbători, în timp ce soţul ei a fost ocupat la Paris, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi David Beckham îşi vinde palatul. Vezi la ce sumă este evaluat

Celebritatea a fost surprinsă de fotografi alături de fiul ei cel mare, Brooklyn Joseph, care la 14 arată mult mai matur. Băiatul a devenit aproape bărbat şi a aşteptat maşina bunicilor pentru a pleca acasă după petrecere. Din cauza faptului că David Beckham este plecat la Paris, alături de echipa sa de fotbal, copilul este adevăratul bărbat în casă, având grijă de fraţii lui mai mici.

Citeşte şi Cel mai prost şut din cariera lui David Beckham. Starul englez s-a făcut de râs în China


La 39 de ani şi având patru copii, Victoria arată bine, cu toate că pare obosită din cauza zilei lungi pe care a avut cu ocazia aniversării sale. La petrecere au venit şi părinţii vedetei, buncii copiilor, într-o reuniune de familie extinsă.

Citeşte şi Sora lui David Beckham, cu un decolteu generos: A arătat mai mult decât era nevoie FOTO