Nu o să îţi vină să crezi cu ce a vrut un BĂRBAT să achite FACTURA la APĂ: Întreaga clădire a fost evacuată

Un american din Florida, rămas fără bani pentru a achita factura la apă, a ales o metodă de plată ieşită din comun, oferindu-i casierei un plic cu un praf alb în interior. Cu toate că poliţia a ajuns la faţa locului şi clădirea a fost evacuată imediat, s-a descoperit că praful nu era antrax, ci cocaină.

25 sept. 2013, 17:26

Autorităţile din Volusia au fost uimite atunci când au primit un telefon prin care erau chemaţi la sediul unei companii care se ocupă cu distribuirea apei, după ce un client a oferit casierei un plic un un praf alb în interior, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Autorităţile au ARESTAT-O: Gestul ŞOCANT făcut de o mamă, din PLICTISEALĂ, în faţa copiilor

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, atunci când personalul a sunat de urgenţă la poliţie, la faţa locului venind de asemenea şi trupele speciale. De frica unei substanţe toxice în interiorul plicului, clădirea a fost evacuată. Cu toate acestea, într-un final, s-a descoperit că era vorba de cocaină, drog interzis în America.

Citeşte şi Poliţia a RÂS pe săturate: Hoţii au furat tot şi au dat foc la casă, dar el s-a plâns de un SINGUR LUCRU

Este ceva inedit, era vorba de cocaină„, a declarat şeriful Brandon Haught, care a adăugat că identitatea bărbatului nu va fi dată publicităţii până când ancheta nu va fi terminată.