Nu o să poţi câştiga la barbut fără aceste secrete

Toate variantele de barbut existente în oferta cazinoului tău oferă aceleaşi cote şi aceleaşi pariuri care se pot juca. Din acest punct de vedere, cea mai bună opţiune pentru tine este să joci online.

16 sept. 2021, 15:15
Nu o să poţi câştiga la barbut fără aceste secrete

Jocul de Barbut sau Craps este într-o continuă ascensiune în preferinţele jucătorilor datorită faptului că este extrem de simplu de jucat. Se aruncă 2 zaruri pe masa de  barbut, se depun pariurile şi în funcţie de rezultatul aruncării se colectează câştigurile.

Este atât de simplu şi totodată atât de incitant încât nu poţi trece indiferent peste acest joc dacă eşti un jucător adevărat. Cum să câştigi cât mai mult la acest joc de noroc şi ce secrete trebuie să foloseşti pentru acest lucru vei afla în rândurile următoare.

Bonusurile

Dacă ai parte de rotiri gratuite fără depunere înseamnă că eşti deja clientul unui cazino online. Aceste rotiri îţi vor da posibilitatea să te obişnuieşti cu sloturile platformei şi nu în ultimul rând vor contribui la întărirea experienţei tale de jucător.

Şi jocul de barbut se pretează exact aceloraşi reguli, aşa că nu este exclus să primeşti din partea cazinoului un bonus pe care să-l foloseşti exclusiv la jocul de barbut. Deja cunoşti cum funcţionează majoritatea bonusurilor pe care le poţi primi, însă cu jocul de barbut lucrurile stau cu totul altfel.

Nu vei putea accesa acest joc dacă ai primit un bonus de client nou. Acestea se folosesc numai pentru sloturi, deci eşti într-un fel limitat în orice opţiune. Chiar dacă jocul de barbut este şi el prezent în aceste opţiuni, condiţiile de rulare sunt aproape imposibile.

Acest lucru rezultă din faptul că va trebui să foloseşti numai câteva procente din totalul bonusului, ceea ce nu îţi convine de loc. Va trebui să depui un efort suplimentar care se va materializa în o imensitate de timp pe care îl vei petrece încercând să îndeplineşti aceste condiţii.

Pentru că nu merită să faci acest lucru, aşteaptă un bonus care să se adreseze strict jocului de barbut. Dacă îl vei accepta, atunci trebuie să ştii că acesta funcţionează într-un mod simplu, cazinoul îţi va înapoia un procentaj din banii pariaţi la acest joc.
Poate părea puţin, dar până la urmă acest bonus de barbut nu reprezintă altceva decât  bani adevăraţi pe care îi primeşti sub forma acestui serviciu. Banii în proporţia stabilită de cazino se vor întoarce în contul tău de jucător, deci merită să îl accesezi.

Cea mai bună variantă a jocului e online

Toate variantele de barbut existente în oferta cazinoului tău oferă aceleaşi cote şi aceleaşi pariuri care se pot juca. Din acest punct de vedere, cea mai bună opţiune pentru tine este să joci online.
Jocul online îţi oferă în primul rând mai multe variante de joc şi nu te va condiţiona de participarea la joc într-un anumit program de funcţionare. Deschizi telefonul mobil, te loghezi pe platformă şi dai drumul imediat la joc. Simplu, nu-i aşa!

În al 2-lea rând, să joci barbut în online îţi va impune un anume ritm de joc care se află în strânsă legătură cu bugetul tău. Ai posibilitatea să pariezi miza cea mai mică şi dacă ai un câştig mare, să o creşti constant.

Ai grijă însă să nu te laşi purtat de mirajul jocului şi să uiţi să arunci din când în când o privire în contul tău. Poţi ajunge rapid la faliment în online, tocmai pentru că nu depinzi de vreun program de funcţionare, aşa că nu strică să joci după o strategie bine stabilită.

Nu trece peste pariuri

Pariurile care se pot depune în jocul de barbut sunt destul de multe, deci nu ar strica să te familiarizezi cu modul în care acestea funcţionează. Încearcă-le pe toate şi pune în joc cea mai mică miza pe care jocul o acceptă.

Apoi, după ce vei vedea modul în care acestea îţi pot aduce câştiguri, selectează-l pe acela care are cele mai mari şanse de reuşită. În orice caz este bine să ştii că pariul Don’t Pass este cel pe care te poţi baza pentru o cursă lungă în joc.

Dacă vrei să te convingi de acest lucru, pariază opusul acestuia, opţiunea de Pass Line. Şi în acest caz începe cu o miză mică de joc şi compară care este reuşita acestui pariu într-un interval de timp pe care tu îl fixezi.

Apoi, verifică de câte ori s-a materializat în acelaşi interval de timp stabilit celălalt pariu, Don’t Pass Line. Observă dacă acesta a cedat câştiguri într-un număr superior celuilalt şi vei avea imaginea realităţii pe care cele 2 pariuri o aduc în contul tău de jucător.

Ideea este aceea că trebuie să te convingi personal de eficacitatea acestora şi să adopţi cea mai bună strategie de joc pentru tine. Numai în acest fel vei putea obţine o experienţă de joc plăcută la barbut şi de ce nu, câştigurile aşteptate.

Concluzie

Este clar că acum ştii cum să foloseşti un bonus pentru barbut şi mai ales modul în care acesta funcţionează. Alege deci varianta online de joc, verifică personal care este rata de succes a pariului Don’t Pass Line şi bucură-te de magia acestui incitant joc de noroc.