Nu se mai ascund. Sărut pasional în public cu iubitul mai tânăr cu 16 ani

Relația celor doi a fost dată de gol zilele trecute, atunci când cei doi au fost surprinși sărutându-se în pauza de filmare de la un show de succes.

27 mart. 2018, 14:38
Nu se mai ascund. Sărut pasional în public cu iubitul mai tânăr cu 16 ani

Modelul Heidi Klum (44 de ani) este îndrăgostită până peste cap de un bărbat cu aproape 20 de ani mai mic decât ea, dar nu pare să țină cont de vârstă, căci este convinsă că de această dată și-a găsit iubirea. Cel care i-a furat inima fostei soții a lui Seal este cântărețul de muzică rock, Tom Kaulitz, care făcea adolescetele să suspine în urmă cu 10 ani, atunci când făcea parte din formația Tokio Hotel.

Relația celor doi a fost dată de gol zilele trecute, atunci când cei doi au fost surpinși sărutându-se în pauza de filmare a emisiunii Americanii au talent, în al cărui juriu Heidi este membru. În timpul scurtei pauze, Heidi și Tom nu s-au ferit să își manifeste afecțiunea pe care și-o poartă, îmbrățișându-se și sărutându-se precum niște adolescenți care simt pentru prima data fluturi în stomac.

Ei au mai fost văzuți împreună și cu alte ocazii, plecând de la diferite evenimente mondene cu aceeași mașină, dar nu recunoscuseră în mod oficial relația, relatează dailymail.co.uk. 

Heidi Klum a fost căsătorită cu cântărețul Seal și are patru copii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani. Despre viața amoroasă a lui Tom Kaulitz nu se pot spune prea multe lucruri, întrucât nu este o personalitate urmărită de fotoreporterii de peste Ocean.