Nu spune aceste CUVINTE în timp ce faci SEX

Oricine se lasă purtat de val în astfel de momente şi, uneori, pot fi spuse lucruri mai puţin potrivite care îi taie din elan partenerului.

09 mai 2014, 08:54
Nu spune aceste CUVINTE în timp ce faci SEX

„Asta e tot?” – Momentul intim a durat prea puţin, însă este de preferat să nu subliniez acest lucru, pentru că fii convinsă că şi el ştie asta. Dacă nu vrei să-i răneşti sentimentele, evită să-i dai o astfel de replică.

„Poţi să-mi dai telefonul puţin” – Încearcă să nu îţi arăţi dependenţa de telefon chiar şi atunci când te afli în pat cu partenerul tău. Renunţă pentru câteva momente la tehnologie şi bucură-te de momentele intime. 

„Ai terminat deja?” – Permite-i şi partenerului tău să se bucure de senzaţiile tari, chiar dacă tu ai ajuns deja la orgasm. Nu-l presa întrebându-l dacă mai are mult până când va ajunge pe culmile plăcerii.

„O să termin singură – Dacă îi spui partenerului că vrei să te masturbezi fiindcă îi subliniezi, de fapt, ca el nu ştie cum să te satisfacă. Explică-i ce mişcări te excită şi ce alte lucruri te fac să atingi orgasmul.   

„Vrei să faci ce..?” – Poate că eşti tentată să-i pui întrebări retorice când are câte o idee pe care ar vrea să o puneţi în practica, dar cu siguranţă lui nu-i va plăcea. Desigur, nu trebui să fii de acord cu tot ce propune el, dar încearcă, mai bine, să nu-i refuzi din start toate fanteziile. 

„Fostul meu obişnuia să facă aşa.. – În niciun caz să nu-ţi compari actualul partenerul cu fostul, mai ales când vine vorba de sex.

kfetele.ro