Nu ştiau că nu sunt SINGURI: IMAGINEA cu doi tineri surprinşi într-un moment INTIM, în vârf de MUNTE

Un fotograf american a suprins doi tineri aflaţi în vârful unui munte, într-un moment special, în care se simţeau singurele persoane din lume. Ulterior, bărbatul a încercat să dea de cuplul respectiv pentru a le face cadou fotografia în care tânărul o cerea în căsătorie pe iubita sa.

23 mai 2013, 18:21

Mel Reyes a cerut-o în căsătorie pe Jordie Egbert pe vârful muntelui Washington, la începutul lunii mai, crezând că nimeni nu se află în preajmă, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Au vrut o amintire MEMORABILĂ, dar au ajuns pe mâna poliţiei îmbrăcaţi în COSTUMUL lui ADAM FOTO

Cu toate acestea, un fotograf aflat pe o altă creastă, a surprins momentul special. Ulterior, folosind reţelele sociale, el a încercat să găsească fericitul cuplu pentru a-i oferi fotografia drept cadou de nuntă. Cei doi au urcat pe munte, într-o plimbare, femeia neştiind ce o aşteaptă. Când au ajuns pe vârf, bărbatul s-a pus în genunchi, cerând-o în căsătorie într-un cadru de vis.

Însă, la câteva sute de metri distanţă, se afla Geoff Parker, un fotograf amator care se afla în vacanţă cu soţia. Acesta i-a fotografiat pe cei doi, postând ulterior imaginile pe Facebook. După ce imaginile au devenit viral, fiind văzute de mii de oameni în doar două zile, ele au ajuns să fie văzute şi de cei doi îndrăgostiţi care au rămas uimiţi de faptul că cineva i-a văzut şi a imortalizat momentul special.

Citeşte şi Pedeapsa primită de un BĂRBAT care nu a vrut să facă sex cu IUBITA lui: Nu o va uita toată VIAŢA

Tânăra mi-a trimis un mesaj drăguţ în care mi-a mulţumit pentru imagini şi pentru faptul că am încercat atât de mult să le fac să ajungă la ei. Mi-a spus că a plâns toată ziua după ce le-a văzut„, a declarat fotograful amator unui post de televiziune.

Cei doi iubiţi se vor căsători în Octombrie, şi îi vor mulţumi toată viaţa celui care a imortalizat momentul în care Mel s-a pus în genunchi pentru a o cere în căsătorie pe Jordie.

Citeşte şi Fotografia care te va BÂNTUI toată ziua: Ciudata expresie a BĂRBATULUI care urma să fie SPÂNZURAT