Nu te-ai fi gândit la asta: Metodă inedită prin care un BĂRBAT câştigă bani din PANTOFII MÂNCAŢI de câine FOTO

Un bărbat din America a recurs la un gest inedit atunci când a observat că patrupedul său a început să îi mănânce încălţămintea din piele. Astfel, în loc să fie supărat şi să îşi pedepsească cel mai bun prieten, el a început să vândă încălţămintea la licitaţie, declarând că este vorba de artă postmodernistă. 

11 oct. 2013, 12:24

Internauţii s-au amuzat, dar se pare că bărbatul este pe drumul cel bun, fiind gata să câştige bani frumoşi din pantofii pe care câinele i-a mâncat. În acelaşi timp, stăpânul patrupedului explică întreg procesul de creaţie al câinelui, în acelaşi timp cu modul în care trebuie să fie interpretată arta respectivă, potrivit Izismile.

Citeşte şi Sculptură în forma unui câine, de Jeff Koons, estimată la 55 milioane de dolari, scoasă la licitaţie

Opera a fost interpretată de criticii de artă contemporană ca fiind rezultatul recesiunii americane, un subiect complex şi dureros privind câinele american. Datorită procesului de creaţie, cel care o va cumpăra nu are voie să îşi pună întrebări cum ar fi „Cum dracu?„, „Dumnezeule!” sau „A folosit un fierăstrău?””, scrie posesorul câinelui îndrăgostit de pantofi de piele pe internet.

Mai mult, el nu este la prima creaţie, având numeroase alte opere de artă. Licitaţia a pornit de la suma de 150 de dolari şi nu se ştie dacă cineva a cumpărat până la urmă pantoful sau nu.

Citeşte şi Un câine EDUCAT face senzaţie pe Internet VIDEO

Printre operele mai recente se numără: Cearşaful rupt în 1000 de bucăţi Partea 1, Casca de bluetooth dintr-un milion de piese, Urinatul pe patul surorii proprietarului, Eliberarea gunoiului din coş şi, desigur, cea mai cunoscută, Cearşaful rupt în 1000 de bucăţi Partea 2. Privind alte aspecte ale operei de artă, se pare că artistul a ingestat restul pantofului. Într-o iniţiativă tipic postmodernistă, artistul nu a avut audienţă în momentul în care a simţit actul creator„, a adăugat bărbatul.