Nu vă uitaţi puloverul acasă. Vremea va fi rece în aproape toată ţara VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea se va menţine mai rece decât în mod normal în această perioadă a anului. Joi, vremea va fi rece în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi acoperit de nori şi temporar va ploua. Deşi ziua se mai încălzeşte puţin în regiunile intracarpatice, vremea rămâne totuşi răcoroasă în toată ţara, vineri. Din păcate, veştile legate de vremea de la sfârşitul săptămânii nu sunt tocmai grozave. Sâmbătă va fi mai rece decât în mod normal pentru a treia decadă a lunii septembrie.

18 sept. 2013, 15:37
Nu vă uitaţi puloverul acasă. Vremea va fi rece în aproape toată ţara VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Joi, vremea va fi rece în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi acoperit de nori şi temporar va ploua. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 de l/mp. În celelate regiuni, temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, iar soarele domină cerul, cel puţin până în orele serii şi în prima parte a nopţii, când norii se înmulţesc şi în aceste zone şi lasă pe arii restrânse averse. Vântul este mai agitat la munte, unde, la peste 1.800 de metri altitudine, vor fi posibile precipitaţii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în sudul extrem al teritoriului.

În Bucureşti, joi se mai încălzeşte puţin. La amiază se vor înregistra 22-23 de grade. În plus, vântul se mai domoleşte, iar ziua va începe cu soare. În schimb, spre seară şi în prima parte a nopţii se adună norii şi trecător va ploua slab.

Deşi ziua se mai încălzeşte puţin în regiunile intracarpatice, vremea rămâne totuşi răcoroasă în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în Maramureş şi Transilvania şi 23 de grade în Lunca Dunării. Din când în când, soarele se ascunde după nori în vestul, nordul şi centrul teritoriului, unde pe alocuri va ploua slab. Vântul este nervos la munte şi izolat în celalalte zone.

Vremea rămâne răcoroasă în Bucureşti, deşi se arată soarele de dimineaţă, iar vântul adie din când în când. Meteorologii ne anunţă că temperatura nu trece de 21-22 de grade după-amiază.
 
Din păcate, veştile legate de vremea de la sfârşitul săptămânii nu sunt tocmai grozave. Sâmbătă va fi mai rece decât în mod normal pentru a treia decadă a lunii septembrie. De altfel, dimineaţa începe cu temperaturi la limita îngheţului. 0 grade vor fi în zonele depresionare. În regiunile intracarpatice şi la munte, cerul este va fi înnorat şi cad câteva ploi slabe, iar la altitudini de peste 1.800 de metri sunt posibile şi precipitaţii mixte. În celalalte zone va predomina soarele şi cu totul izolat îşi fac apariţia câţiva stropi de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în estul Transilvaniei şi 23 de grade în sudul Munteniei şi al Olteniei.

Este răcoare şi sâmbătă în Bucureşti, dar se arată soarele, aşa că puteţi plănui o plimbare în aer liber dacă vă îmbrăcaţi mai gros. Vântul îşi face puţin simţită prezenţa, iar după-amiază vor fi cam 21-22 de grade.