Nuba, precizări oficiale după atacul aspura lui Jean Sasu: „Am decis să întărim paza în toate locațiile Nuba”

Grupul de firme Nuba, împreună cu acționarii și toți angajații și colaboratorii vor colabora transparent și deschis cu autoritățile pentru aflarea adevărului în urma acestui incident foarte grav.

24 apr. 2023, 16:32
Nuba, precizări oficiale după atacul aspura lui Jean Sasu: „Am decis să întărim paza în toate locațiile Nuba”

În urma incidentului foarte grav, care a avut loc pe 20 aprilie 2023, în care unul dintre acţionarii noştri a fost înjunghiat, grupul de firme Nuba, cel mai mare lanț de cafenele și cluburi din România, face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în mijlocul zilei, la mai puțin de un kilometru de sediul Guvernului României, deci o zonă frecventată inclusiv de demnitari ai statului român. Atacul a fost rapid, total neaşteptat şi inexplicabil.

Menţionăm că, din primul moment, am pus la dispoziţia anchetatorilor toate datele cerute, informaţiile şi imaginile de pe camerele de supraveghere deţinute de noi, pentru ca atacatorul să fie prins cât mai repede şi tras la răspundere conform legii.

Avem încredere deplină în autoritățile care investighează această agresiune, iar acționarii, angajații și colaboratorii grupului de firme Nuba cooperează permanent cu organele de anchetă.

În cei 8 ani de activitate, nu au existat niciodată conflicte sau evenimente grave în locațiile noastre şi vrem să ne asigurăm că aşa va fi şi de acum înainte. Chiar şi aşa, am decis să întârim paza în toate locațiile Nuba, astfel încât, atât clienții noştri cât şi personalul să se afle în deplină siguranță.

Atacatorul patronului clubului Nuba, un albanez în vârstă de 35 de ani, dat în urmărire

Bărbatul care l-a înjunghiat săptămâna trecută pe patronul clubului Nuba este un albanez în vârstă de 35 de ani, care a fost dat în urmărire.

”Faţă de inculpatul RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetăţean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventivă nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de art. 193, alin 2 Cod Penal”, conform anunţului poliţiştilor.

Bărbatul este născut în 1988, în Albania, unde şi domicializă. Atacul a avut loc joi, în jurul orei 15.00. „Un client, fără motiv aparent, s-a ridicat de la masă şi l-a înjunghiat în zona fesieră pe unul dintre patroni  – Jean Sasu – după care a fugit de la faţa locului”, au transmis atunci surse judiciare. Între timp, agresorul ar fi plecat din România.