Numai cei cu un IQ ridicat pot observa lampa ascunsă din această imagine în mai puțin de șapte secunde

Numai geniile pot găsi lampa ascunsă în această iluzie optică care îi va pune în dificultate și pe cei cu un IQ destul de ridicat.

31 mart. 2023, 09:20
Numai cei cu un IQ ridicat pot observa lampa ascunsă din această imagine în mai puțin de șapte secunde
Găsește lampa din imagine în șapte secunde pentru a afla dacă ești un geniu

O nouă iluzie optică care te va pune la încercare. Încearcă să găsești lampa din imaginea de mai jos în numai șaăte secunde, pentru a afla cât de ageră este mintea ta. Cei care reușesc să facă asta sunt din start calificați drept genii.

O iluzie optică îți poate juca feste, făcându-te să vezi un obiect diferit față de ceea ce este de fapt. Dacă vă puteți face creierul și ochii să funcționeze ca o echipă pentru a vedea obiectul căutat, înseamnă că sunteți destul de inteligent.

Chiar dacă ar putea părea ușor să găsiți lampa din imagine, pentru că este o iluzie optică, nu va fi atât de ușor.

Citește și: Iluzie optică pentru oameni inteligenți. Doar geniile pot observa fantoma din imagine în 5 secunde

În imaginea de mai jos, împărtășită de Jagran Josh, poate fi observat un bărbat îmbrăcat într-o robă verde cu roșu, pălărie ascuțită și cu un baston în mână, care se plimbă pe o stradă cu mai multe case.

Lampa este ascunsă în imagine și trebuie să o găsiți, dar există și o limită de timp. Dacă ai găsit-o în șapte secunde, înseamnă că ești un geniu.

Citește și: Iluzie optică uluitoare! Doar cei cu un IQ ridicat pot observa un urs panda printre oameni în șapte secunde

Dacă nu ai găsit-o încă, privește imaginea cu susul în jos, astfel creierul tău ar putea descifra imaginea mai ușor. Dacă nici așa nu ai reușit, iată rezolvarea mai jos.