Ce număr de înmatriculare ŞI-A TRAS! Este cel mai OBSCEN POSIBIL

Daca vrei sa fii remarcat, trebuie sa stii sa iesi in fata. O masina de fite nu este de ajuns daca nu ai la ea si un numar de inmatriculare cat mai special.

25 oct. 2014, 09:22

In Romania, combinatiile obscene sunt interzise, dar cuvinte romanesti pot fi regsaite in numerele de inmatriculare din alte tari. Este si cazul acestui cetatean cu o masina inmatriculata in Germania si care a prins in combinatie nu doar un cuvant obscen, ci si un numar care reprezinta o celebra pozitie sexuala.

În România, Ombaldon de la Paraziţii are şi el un număr asemănător: B XX 5UGI, mesajul fiind mai mult decât explicit.

Lista cu numere auto interzise alcătuită de Serviciul de Înmatriculări are câteva reguli precise, scrie amsoline.ro. Sunt interzise combinații precum COY, CUR, PUL sau MUE, dar și unele acronime ale unor instituții. Astfel, pe lista cu numere auto interzise trebuie adăugate și combinațiile de litere POL (poliție), DEP (Camera Deputaților), SNT (Senat), SRI, GUV.

Una dintre regulile ciudate este că nu puteți opta pentru litere COW, dar BOU este permis. La fel, JOS este interzis, dar SUS este permis. La fel, deși este interzis CUR, sunt permise ASS, XXX sau SEX. Lista cu numere auto interzise conține și combinațiile III sau OOO, pentru că ele pot fi confundate cu cifre, ceea ce le face mai greu de citit. Nu există interdicții însă la combinații de litere care alcătuiesc acronimele unor partide sau alianțe politice, așa că veți putea întâlni pe stradă numere care conțin PSD, PNL, PDL sau USL.

În total, există peste 1500 de combinații pe care Serviciul de Înmatriculări refuză să le elibereze publicului. Șoferii se pot orienta, însă, fără restricții către numere care folosesc combinații de cifre și litere care duc cu gândul la obscenităţi, aşa cum este cazul de mai jos: