Numărul de angajaţi pentru proiectul ELI-NP va creşte până la 250 în anul 2018

Publicat: Marţi, 02 Septembrie 2014 15:25 // Actualizat: Marţi, 02 Septembrie 2014 15:28 // Sursa: romaniatv.net

Numărul de angajaţi pentru proiectul ELI-NP derulat la Măgurele va creşte treptat până la 250 în anul 2018, după mai multe sesiuni de concurs, informează site-ul proiectului.

Foto: adevarul.ro

Potrivit sursei citate, se primesc în mod continuu aplicaţii pentru posturile de la ELI-NP. Totodată, până în 2016 vor fi angajate în cercetare-dezvoltare la ELI-NP 126 persoane, dintre care 20 pe posturi de cercetători seniori, 70 cercetători juniori, 20 ingineri şi 16 tehnicieni.

"Beneficiile viitorilor angajaţi: salariu motivant, la nivel european, în funcţie de calificare şi experienţă, contribuţii asigurări sociale şi asigurări de sănătate. Candidaţii vor fi informaţi prin e-mail asupra stadiului procedurii", precizează site-ul proiectului.

La Măgurele se construieşte cel mai puternic centru de cercetare a laserului din lume, Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP). Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin fonduri de coeziune şi fonduri structurale destinate realizării infrastructurii de cercetare paneuropene.

Cercetările care vor fi realizate la Măgurele vor avea impact în domeniul sănătăţii, al managementului materialelor şi deşeurilor nucleare, în economie sau în industria farmaceutică. La dezvoltarea proiectului contribuie Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară "Horia Hulubei", Universitatea Bucureşti, Universitatea Politehnică din Bucureşti, alături de alte universităţi cu profil tehnic din România, care vor elabora programe masterale legate direct de proiectul ELI-NP.

Citeşte şi Ponta: Proiectul de cercetare de la Măgurele poate aduce României premiul Nobel

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajati proiect ELI-NP proiect ELI-NP magurele proiectul ELI-NP
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 sep 02:20
...treptat până la 250 în anul 2018, după mai multe sesiuni de concurs, informează site-ul proiectului. Citește mai departe…

...
02 sep 15:44
... on September 2, 2014
Numărul de angajaţi pentru proiectul ELI-NP derulat la Măgurele va creşte...
02 sep 15:39
...la 250 în anul 2018, după mai multe sesiuni de concurs, informează site-ul proiectului. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.7798
RON
23 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H