Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”

Gina Pistol a decis ce nume va puerta după căsătoria cu Smiley. Blonda a recunoscut că a luat decizia în acest sens, după ce a ținut cont și de sfatul uneui numerolog. Gina și Smiley au anunțat că vor avea o pauză în mediul online, pentru a se bucura de ”luna de miere”.

30 mai 2023, 11:37
Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”

După căsătoria cu Smiley,  Gina Pistol a dezvăluit astfel că nu are de gând să renunțe la numele care a consacrat-o.  Decizia vedetei  a fost influențată de un numerolog. Blondina nu putea să renunțe nici la numele soțului ei, astfel încât care a luat decizia de a purta ambele nume: Maria Pistol Georgeta, acesta va fi numele pe care îl va avea în buletin.

Citește și Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Te face din vorbe și la TV și sub TV”

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a zis că e de bine. Da de ce să nu fie bine, am păstrat și numele meu”, a spus Gina, după nuntă.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi, sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb  pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu ‘se mărita Gina mea!‘, de acum, urmează cel mai frumos ‘Acasă‘ pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper????) și grupul de organizare de nuntă”, a scris Gina, în mediul online.

Citește și Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Interiorul te lasă mască! FOTO

Vedeta a ținuit să le mulțumească tuturor pentru interesul manifestat, dar au anunțat că va urma și o pauyă în mediul online, tocmai pentru ase putea bucura de momentele aparte pe care le trăiesc acum. ”Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim mult!”, a fost mesajul postat.