Numele tău are o culoare! Află ce personalitate ai în funcţie de culoarea numelui

Fiecare nume are o anumită vibrație care definește culoarea, iar de acest lucru depinde și caracterul persoanei, scrie imaginea.info.

22 apr. 2015, 08:21
Numele tău are o culoare! Află ce personalitate ai în funcţie de culoarea numelui

Pentru a identifica culoarea numelui dvs, aveți nevoie de o bucată de hârtie și un pix. Scrieți numele dumneavoastră și colectați numărul de scrisori individuale. În cele din urmă, este important să se reducă diferență la o singură cifră.

Exemplu: Maria = 4 + 1 + 9 + 5 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2
Pentru a identifica culoarea numelui dvs, aveti nevoie de o bucata de hartie si un pix. Scrieti numele dumneavoastra si colectati numarul de scrisori individuale. In cele din urma, este important sa se reduca diferenta la o singura cifra.

Exemplu: Maria = 4 + 1 + 9 + 5 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

1. Rosu
Sunteti o persoana foarte blanda si binevoitoare. Sunteti gata sa faceti orice pentru cei dragi. Aveti o inima mare si nu sunteti o persoana care tine dusmanie. Sunteti un prieten adevarat, iubitor si sunteti gata oricand sa oferiti ajutor celor nevoiasi.

2. Portocaliu
Sunteti o persoana extrem de fermecatoare! Sunteti rezonabil si nu va temeti sa va exprimati emotiile. Va gasiti mereu echilibrul, sunteti inteligent si intotdeauna atrageti atentia asupra dvs.

3. Galben
Sunteti o persoana vesela, pozitiva si sunteti sufletul oricarei petreceri. Va place sa zambiti si aveti mereu o stare de spirit pozitiva. Aveti un al șaselea simț foarte dezvoltat si, prin urmare rareori dati gres.

4. Verde

Sunteti o persoana care reuseste intotdeauna sa gaseasca un echilibru in viata. De asemenea sunteti o fire optimista si nu va place sa renuntati la nimic. Sunteti un adevarat lider.

5. Albastru
Daca albastru este culoarea numelui dvs, atunci sunteti o persoana optimista! Indiferent de provocarile pe care intalniti in viata, gasiti intotdeauna puterea sa zambiti larg și sa depasiti dificultatile.

6. Indigo
Va iubiti viata si va place tot ce este mai frumos. Foarte rar ajungeti in pragul disperarii si stabiliti noi obiective pe care le realizati cu usurinta. Ceea ce este imposibil pentru altii, este absolut posibil pentru dvs.

Citeste si: Ce spune palma ta despre viitorul tau. Invata sa-ti citesti viitorul in palma

7. Violet
Sunteti o fire inteleapta, neschimbata, ferma si știti ce vreti de la viata. Nu va place sa riscati si, prin urmare, de multe ori altii va cred o persoana plictisitoare. Dar adevarul este altfel, persoanele care sunt ghidate de logica, foarte rar fac greseli.

8. Roz
Daca culoarea numelui dvs este roz, atunci nu sunteti o persoana romantica, in ciuda culorii care exprima altceva. Va mandriti cu o vointa puternica si o stare de spirit pozitiva. Uneori sunteti egoist, dar, in general nu ezitati sa va ajutati apropiatii.

9. Auriu
Sunteti o persoana altruista. Daca ati putea si v-ati permite, cu mare placere ati rezolva toate problemele celor dragi. In general sunteti o fire respectoasa, optimista si cu o inima buna.