Numele uneia dintre SURORILE GABOR apare în dosarul prostituatelor de lux

Cel mai recent dosar de proxenetism scoate la iveala noi si noi detalii despre tinerele chemate joi la audieri. O domnisoara al carei nume figuraza in referatele intocmite de procurori are o stransa legatura cu Ramona Gabor, mai precis cu fostul ei iubit.

11 feb. 2015, 08:56
Numele uneia dintre SURORILE GABOR apare în dosarul prostituatelor de lux

Numele Andei Vasiliu apare in referatul procurorilor in alaturare cu cel al Georgianei Constantin si al Dianei Guresoaie, scrie cancan.ro. Se pare ca Anda Madalina Vasiliu este acuzata ca a paracticat prostitutia cu diverse persoane de sex masculin, iar in unele cazuri a obtinut si foloase patrimoniale. Anda nu este deloc straina de gasca fetelor „de oras” si nici de deplasarile in Dubai. In plus, se zvoneste ca si ea a contribuit la separarea definitiva dintre Ramona Gabor si logodnicul ei, Ahmad, considerandu-l pe iranian o partida buna, din toate punctele de vedere.

Citeşte şi Ioan Neculaie, prima reacţie în dosarul prostituatelor de lux. Declaraţia sa e halucinantă

A profitat de racirea relatiei dintre Ramona si Ahmad

Pe Anda Vasiliu lumea o repereaza, in oras, drept domnisoara care a „lucrat-o” pe Ramona Gabor. In urma cu jumatate de an, sora Monica Gabor venea in Romania pentru a-si vizita rudele, dar si pentru a-si limpezi gandurile in ceea ce priveste relatia cu Ahmad, care scartaia. Cei doi erau intr-o perioada nu tocmai buna, asa ca Ramona a considerat ca o mica pauza i-ar prinde bine. Din pacate, apele nu s-au linistit, ci s-au tulburat si mai tare, iar sora Monicai a avut numai de pierdut in urma acestui demers care s-a dovedit a fi unul „periculos”.

Citeşte şi Mihai Costea, prima reacţie după ce Daniela Crudu a fost audiată în dosarul prostituatelor de lux

Anda a iesit si cu fostul iubit al Ramonei Gabor

In timp ce Ramona dadea interviuri la posturile romanesti si sustinea ca se va impaca cu Ahmad, cel din urma se distra pe iahturi cu diverse domnisoare. Se pare ca, printre cele pe care le contactase iranianul, se numara si tanara Anda Vasiliu. Despre prezenta Andei in anturajul afaceristului se zvoneste ca fost facilitata chiar de Diana Guresoaie, cea mai buna prietena a acesteia.

Se sfatuia mereu cu Diana Guresoaie

Se pare ca Anda Vasiliu stia foarte bine cine este Ahmad si cu cine are o relatie. Cu toate acestea, nu a deranjat-o nici macar o clipa ca logodnica celui cu care se vedea era tot o romanca, pe care a si intalnit-o in diverse circumstante. De altfel, Anda s-a sfatuit cu Diana Guresoaie inainte de a accepta aceasta invitatie, asa cum se zvoneste ca o facea de fiecare data cand trebuia sa participe la o petrecere privata sau la un eveniment exclusivist.