Numerologie 2023: Fiecare ZODIE are un număr al îngerilor iubirii. Vezi care este al tău!

Potrivit numerologiei, fiecare cifră radiază propria sa energie, iar"numerele de îngeri" le subliniază semnificațiile.

16 ian. 2023, 07:12
Numerologie 2023: Fiecare ZODIE are un număr al îngerilor iubirii. Vezi care este al tău!
Fiecare ZODIE are un număr al îngerilor iubirii

Numerologie 2023: Să spunem că în drum spre cafeneaua preferată și în timp ce te gândești la partener, observi un 777 pe o plăcuță de înmatriculare. Apoi, 7,77 RON apare în fața ta pe chitanță. În numerologie, numerele de îngeri, sau o secvență repetată de numere, sunt practic mesaje din Univers. Deci, dacă dragostea îți umple mintea, s-ar putea să te întrebi ce cifre ar trebui să cauți. Din fericire, astrologia te sprijină și fiecare semn zodiacal are „numere de îngeri” de care ar trebui ții cont.

Aceste modele mistice sunt ca niște notițe din tărâmul supranatural – iar acordând atenție la ceea ce simți și la ce te gândești când le vezi, te poate ajuta să te descurci prin asta. Numărul 2, de exemplu, reprezintă parteneriate și dualitate. Așa că dacă ai îndoieli cu privire la relația ta, a vedea 222 ar putea fi o confirmare la care să reflecți și să abordezi aceste probleme pentru a restabili echilibrul. Dincolo de 222, fiecare semn este propriul său „număr de înger”, care semnalează ceva important despre viața lor amoroasă.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Numerologie 2023: Unul dintre modurile în care numerologii și astrologii discern ce „numere de îngeri” sunt relevante pentru semnele zodiacale este să se uite la cartea de tarot care coincide cu fiecare semn.
Și, deoarece „numerele de îngeri” nu trebuie să fie trei din aceleași cifre, numerologii se referă și la suma cifrelor care compun numărul. Conducătorul casei semnului zodiacal îți poate oferi și o idee despre numerele tale speciale ale iubirii. Folosind tarotul, numerologia și semnul stelar, poți decoda mai bine mesajele prin „numere de înger”. Nu există un”număr de înger” potrivit pentru toate situațiile sau oamenii. Este important să-ți urmezi propria intuiție.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Zodia care dă lovitura pe toate planurile, perfuzie de bunăstare anul viitor

Te întrebi la ce semne din Univers să fii atent în viața ta amoroasă?
Numerele de îngeri ai iubirii pentru semnul zodiacal Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
111

De ce este numărul tău de înger al iubirii: Să fim serioși, concurența este cheia inimii tale, motiv pentru care 111 ar putea indica abundență în departamentul dragostei. Berbecii vor să fie primii, întotdeauna, dar le place și să fie în grupuri – atâta timp cât sunt lideri. Acest număr reprezintă independența, dar și calitățile de conducător.

Numerele de îngeri ai iubirii pentru semnul zodiacal Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
222

De ce este „numărul de înger” al iubirii tale: numărul doi se referă la parteneriate și echilibru, la fel și casa a doua, alias conducătorul casei tale. Acestea fiind spuse, are sens că 222 indică o iubire stabilă prezentă în viața ta sau în drum spre tine. Ar putea însemna, de asemenea, că relația voastră tânjește la mai mult echilibru. 222 adunat fac șase, care este numărul lui Venus și conducătorul Taurului.

Numerele de îngeri ai iubirii pentru semnul zodiacal Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
33

De ce este numărul de înger al iubirii tale: Când vine vorba de dragoste, preferi ca lucrurile să fie ușoare și distractive, care este genul de vibrație pe care o dă 33. Din moment ce ești asociat cu cartea „Iubiții” în tarot – a șasea carte din setul de arcane majore – acesta este un număr deosebit de relevant în ceea ce privește romantismul. Trei în sine este foarte jucăuș și comunicativ, iar împerecherea împreună [pentru un total de șase] indică o alegere în dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.