Numerologie 2023. Magia unui an de vibrație 7. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal

2023 va fi totul despre sinele nostru interior. Suntem chemați să ne ascultăm interiorul și intuiția. Creștem, învățăm și realizăm.

04 ian. 2023, 07:38
Numerologie 2023. Magia unui an de vibrație 7. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal
Numerologie 2023

Numerologie 2023 te ajută să afli cum te vor influența vibrațiile noului an, în funcție de numărul personal. Nu este complicat să calculezi, iar mai jos vei afla care este modalitatea prin care îți poți afla numărul personal, precum și semnificația acestuia în anul 2023.

Numerologie 2023 – Vibrația 7
Anul 2023 este un an de vibrație 7 deoarece 2023 se desparte în 2+0+2+3=7.

În numerologie, trebuie să te asiguri că reduci suma obținută la o singură cifră de la 1 la 9. Această formulă poate fi aplicată în orice an, cum ar fi anul nașterii, data nunții, anul de absolvire etc.

Așadar, ce are de oferit 2023?

Iată câteva cuvinte cheie: analiză, credință, intuiție, logică, filantropie, auto-reflecție și spiritualitate.

Anul acesta va aduce eforturi colective în reformarea practicilor spirituale. Aprofundează-ți propria practică sau stabilește-ți intențiile de dezvoltare personală. Încearcă să nu te gândești prea mult anul acesta. Fii conștient de faptul că 7 se poate manifesta ca o energie a cinismului. Este un an în care cumperi cărți de dezvoltare personal, mai ales în ceea ce privește intuiția.

 

În numerologie, numărul 7 (sau 77 sau 777) are o semnificație deosebită. El reprezintă plenitudinea, completitudinea, realizările și înțelepciune interioară. Dacă vezi numărul 7, trebuie doar să știi că ești pe calea creșterii, a schimbării pozitive, a rezultatelor, a acumulării de cunoștințe.

Anul personal în 2023. Nicoleta Ghiriş, previziuni numerologice: „Vibrația 1 a anului personal 2023 aduce impulsivitate, ambiție. Cine sunt câștigătorii anului”

2023 va fi totul despre sinele nostru interior. Suntem chemați să ne ascultăm interiorul și intuiția. Creștem, învățăm și realizăm.

Numerologie 2023 – Numărul personal
Pentru a afla numărul personal pentru anul 2022 trebuie să efectuezi un calcul simplu. Astfel:

Data nașterii – 25 aprilie

2+5+0+4+2+0+2+3 = 18

1+8 = 9

Deci numarul personal pentru anul 2023 este 9.

Iată ce-ți rezerva Universul în 2023 în funcție de numărul personal calculat după exemplul de mai sus.
Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 1
Un nou început

În numerologie, numărul 1 reprezintă schimbarea. Fie că pornești într-o direcție nouă, fie că ești pe cale să mergi în același sens, ești pregătit. Așteaptă-te la o schimbare în carieră sau doar la o schimbare uriașă a rolului tău la locul de muncă în acest an. Intră într-o epocă egoistă. Visează măreț. Du-te după ce vrei și ce meriți. Ești personajul principal anul acesta.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”

Începi un ciclu cu totul nou de nouă ani, unul care se va construi din ciclul anterior, fiind în același timp complet nou și plin de perspective interesante. Tu ești protagonistul anul acesta, așa că du-te după orice vrei. Și pot fi și câteva lucruri despre care nu știai niciodată că le dorești.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 2
Relațiile în prim-plan

Cifra 2 reprezintă încrederea și alinierea. Anul acesta, s-ar putea să înveți multe despre relațiile tale – cu tine și cu alți oameni. S-ar putea să te simți mai aliniat cu dragostea în acest an, așa că profită de acea energie cât de bine poți. Ai încredere în această cale! Ai încredere în tine și în alții, precum și în intențiile lor.

Prioritizează calitatea și angajamentul în relațiile cu oamenii noi pe care îi întâlnești. Nu te limita doar la a le adăuga numele la contactele tale. Acesta este, de asemenea, un an grozav pentru găsirea iubirii sau amplificarea iubirii pe care deja o simți. Așa că dacă romantismul este ceva ce îți dorești în 2023, atunci ai autorizație cosmică pentru a-l avea.

Numerologie 2023: Predicțiile pentru numărul 3
Timp de creație

Cifra 3 reprezintă creativitatea, spiritualitatea și adevărul interior. Gândește-te la explorarea unor eforturi creative, dacă nu ai făcut-o deja. Anul acesta este despre pășirea într-un spațiu nou și înțelegerea mai bună a viselor tale. Mergi într-o aventură sau întâlnești oameni noi. Obții o nouă perspectivă și încearcă să profiți de latura ta spirituală.

Acesta este un an al explorării și al creativității, un an în care poți să ieși în oraș, să cunoști oameni și să explorezi concepte la care nu ai visat niciodată. Toate având puterea de a-ți schimba total realitatea de zi cu zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.