Numerologie: Află cu cine trebuie să te măriţi

Inca esti pe ganduri in ceea ce priveste casnicia sau pur si simplu vrei sa vezi daca lucrurile vor decurge asa cum te-ai ateptat? Numerologia vine in ajutorul tau cu cateva sugestii prin care poti sa descoperi acest lucru.

13 nov. 2013, 10:31
Numerologie: Află cu cine trebuie să te măriţi

Numerologia iti poate da detalii despre viata ta, despre trecutul si viitorul tau, despre lucruri pe care nici nu le bauiai pana in momentul respectiv.

Numerologia iti poate spune ce destin ai in functie de data nasterii, iti poate spune care este cifra destinului tau, iti poate spune cum sa iti intalnesti sufletul pereche si multe alte lucruri la fel de interesante.

Astazi vom vorbi despre semnificatia numelui de familie si influenta acestuia in casnicie.
Fiecarui nume de familie ii corespunde o anumita cifra. Aceasta se afla adunand fiecare cifra corespunzatoare fiecarei litere din care este compus numele pana cand se ajunge la o cifra cuprinsa intre 1 si 9 conform tabelului de mai jos:

Literelor A, J, S le corespund cifra 1
Literelor B, K, T le corespund cifra 2
Literelor C, L U le corespund cifra 3
Literelor D, M, V le corespund cifra 4
Literelor E, N, W le corespund cifra 5
Literelor F, O, X le corespund cifra 6
Literelor G, P, Y le corespund cifra 7
Literelor H, Q, Z le corespund cifra 8
Literelor I, R le corespund cifra 9

Se aduna toate cifrele care se regasesc in componenta numelui de familie pana se ajunge la una dintre cifrele de mai sus.

Semnificatia cifrei 1

Cifra 1 spune despre tine ca esti o fire independenta si ca ai o capacitate de conducator cum rar intalnesti. Pui pasiune in tot ceea ce faci si te dedici proiectelor in care te implici.

Nu te multumesti cu putin si intotdeauna tinzi catre mai mult, vrei sa faci mai mult si sa ajungi acolo unde ti-ai propus mereu, de unde rezulta o ambitie debordanta.

Ai foarte mare incredere in tine si stii ca poti sa reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus pentru ca esti un liber innascut si o persoana foarte dedicata muncii sale.

Partenerul potrivit pentru tine este o persoana careia ii corespunde cifra 3.

Semnificatia cifrei 2

Ceea ce te recomanda pe tine in mod deosebit sunt capacitatea de analiza si cea de negociere. Esti o persoana atenta la detalii si analizezi toate fetele unei situatii pentru a lua cea mai buna decizie.
Nu esti o persoana monotona, iti place sa interactionezi cu oamenii, sa te implici in cat mai multe proiecte, sa fii inconjurat de oameni pe care te poti baza.
Esti o persoana de incredere iar cei de langa tine apreciaza asta si vor apela intotdeauna la tine cu incredere.
Pentru a avea o casnicie fericita si implinita ar trebui ca partenerului tau sa ii corespunda cifra 4.

Semnificatia cifrei 3

Tu te ghidezi dupa expresii, analizezi oamenii si gesturile lor, modul in care se exprima si modul in care se comporta atunci cand sunt in preajma ta.
Esti o persoana foarte creativa si iti place sa interpretezi lucruri, sa vezi toate fetele unui fir despicat in patru si sa iei apoi o decizie corecta.
Ai o energie debordanta si iti place ca cei din jurul tau sa se simta bine in prezenta ta drept pentru care faci tot posibilul sa ii vezi multumiti.
Ai o extraordinara compatibilitate cu un partener caruia ii corespunde cifra 5.

Semnificatia cifrei 4
Tu te bazezi pe lucrurile materiate. Tot ceea ce faci trebuie sa aiba un rezultat material, ceva palpabil care sa iti demonstreze ca ti-ai dus treaba pana la capat.
Te caracterizeaza onestitatea si puterea de munca, esti o persoana atenta la detalii, foarte organizata si coerecta.
Te ghidezi dupa logica lucrurilor si nu lasi nimic la voia intamplarii.
Daca vrei sa vezi ce sanse ai in casnicie alaturi de parteenrul tau, fa-i acest test, iar daca rezultatul este cifra 8 atunci te poti considera o persoana norocoasa.

Semnificatia cifrei 5

Esti o persoana care pune foarte mare accent pe comunicare si pe relatiile dintre oameni. Pentru tine este esential sa comunici si reusesti sa o faci pe intelesul tuturor.

Iti place sa experimentezi si vrei sa faci asta pentru tot restul vietii. Nu iti place sa te legi de anumite lucruri, de anumiti oameni care te pot tine pe loc.

Ceea ce iti place sa faci cel mai mult este sa calatoresti, sa vezi locuri noi, sa cunosti oameni noi si iti este foarte greu sa te stabilesti intr-un loc pentru ca esti mereu in cautare de ceva nou.

Unei persoane care are drept corespondent in numerologie cifra 5 i se potriveste de minune un partere caruia ii corespunde cifra 1.

Semnificatia cifrei 6

Cee ce conteaza pentru tine cel mai mult este viata personala, familia. Nu poti concepe viata fara o familie, fara un camin calduros.Iubesti tot ceea ce este frumos, iubesti arta si iti place sa fii inconjurat de dragoste, sentimente frumoase si caldura.

Citeşte mai multpe  kudika.ro