Numerologie: Ce te aşteaptă în acest an

Stii cum se calculeaza cifra sufletului tau? Trebuie sa aduni cifrele din data nasterii, mai putin anul in care te-ai nascut.

27 apr. 2016, 07:32
Numerologie: Ce te aşteaptă în acest an

Cifra sufletului se calculeaza foarte simplu. Se iau in considerare doar ziua si luna nasterii pentru calcularea acesteia. Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 19 noiembrie, se calculeaza astfel: 1+9+1+1 (19.11) = 12 = 1+2=3, deci cifra sufletului va fi 3.

Cifra sufletului poate fi de la 1 la 9, fiecare dintre rezultate spunand ceva despre personalitatea ta si despre viitorul tau. Vezi cum va fi 2016 pentru tine.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 1

2016 va fi un an greu pentru tine, insa se vor vedea si roadele cu timpul. Vei invata sa iti stapanesti mai bine emotiile, iar asta va fi un real succes mai ales pe plan profesional. Calitatile tale de lider vor iesi la iveala in a doua jumatate a anului.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 2

Pentru tine, 2016 va fi anul parteneriatului. Daca nu ti-ai cunoscut pana acum sufletul pereche, ai toate sansele sa descoperi marea dragoste in anul urmator. Prin parteneriat se intelege si relatii profesionale de succes, ori apropierea de rude cu care ai rupt legaturile.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com