Numerologie: Cifra lui Moş Crăciun îţi aduce 3 „cadouri” pentru un an mai bun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar Mosul iti va aduce cu siguranta ceea ce ti-ai dorit, dar in tolba lui se gasesc si daruri pe care nu le observi. Vei beneficia de pe urma lor in anul care vine, fiindca legile numerologiei au grija ca in tolba Mosului sa fie exact ce ai nevoie pentru un 2014 exceptional.

20 dec. 2013, 07:36
Numerologie: Cifra lui Moş Crăciun îţi aduce 3 „cadouri” pentru un an mai bun

Profita de cadourile lui Mos Craciun pentru anul care vine, astfel incat sa ai parte numai de reusite. 

Pentru a afla cifra lui Mos Craciun, nu trebuie decat sa aduni ziua si luna nasterii tale, iar la rezultat sa adaugi 7 (2+0+1+4 = 7). 

Daca ajungi la un numar de doua cifre, aduni pana ajungi la o singura cifra. Aceasta este cea care iti dezvaluie cadourile menite sa iti aduca un an mai bun. 

Exemplu 

Daca esti nascuta pe 3 februarie: 3+2 = 5; 5 + 7 = 12; 1+2=3 

Asadar, pentru o persoana nascuta pe 3 februarie, cifra lui Mos Craciun este 3. 

Descopera mai jos semnificatia fiecarei cifre. 

Cifra 1 

Cadourile lui Mos Craciun: un nou inceput, oportunitati, actiune 

Va fi un an in care vei avea sansa de a incepe o noua viata si iti va trebui curaj pentru a face schimbarile necesare pentru a-ti imbunatati conditiile. 

Fie ca inseamna sa incepi o noua relatie sau o noua cariera, sa te muti in casa noua sau pur si simplu sa te reinventezi pe toate planurile, este timpul sa faci pasi inainte, in loc sa lasi frica sa te cuprinda.

Invata ceva nou, schimba-ti look-ul, lucreaza la dezvoltarea personala si adopta o atitudine mai pozitiva. Concentreaza-te pe ceea ce vrei, mai degraba decat pe ceea ce nu vrei. 

Cifra 2 

Cadourile lui Mos Craciun: relatii, echilibru, emotii 

Realatia cu tine insuti este primordiala in acest an si va trebui sa atingi acel echilibru mental, fizic si emotional, lasand in urma acele emotii si credinte limitate care nu te lasau sa fii fericita. 

Relatiile cu ceilalti, fie ei colegi sau membrii ai familiei,  vor avea si ele parte de momente bune in anul care vine, asa ca merita sa cooperezi, sa fii toleranta si diplomata. Este, de asemenea, un an in care iti vei gasi jumatatea.

Intuitia ta este la cote maxime, asa ca urmeaza-ti instinctul, fiindca este un an excelent pentru dezvoltare spirituala.

Cifra 3 

Cadourile lui Mos Craciun: inspiratie, volubilitate, creativitate 

Este un an al exprimarii, fie ea artistica, creativa sau pur si simplu verbala sau scrisa. Orice ar fi, ai grija sa spui adevarul si sa fii sincera in legatura cu sentimentele tale. 

Nu te concentra asupra laturii negative, fiindca lucrurile au toate sansele sa scape de sub control. Mai bine incearca sa te relaxezi si sa te distrezi, fiindca poate fi un an norocos, dar depinde numai de atitudinea ta. 

Planifica-ti vacante, socializeaza, fa-ti prieteni noi si profita de orice tip de activitate creativa. Daca te face sa te simti bine, esti pe calea cea buna.

Cifra 4

Cadourile lui Mos Craciun: putere de munca, schimbare, dezvoltare

Anul acesta principala ta preocupare va fi sa construiesti fundatia viitorului tau, pentru a-ti asigura un trai peste medie.

Este, de asemenea, un an in care vei munci mult insa vei obtine ceea ce iti doresti si satisfactia va fi pe masura asteptarilor.  

Atitudinea ta este esentiala in atingerea succesului; stabilitatea emotionala, fizica, dar si financiara sunt esentiale pentru reusita ta as aca nu-ti neglija sanatatea, nu cheltui in exces si, nu in ultimul rand, pastreaza-ti optimismul!

Cifra 5

Cadourile lui Mos Craciun: progres, schimbare, maturizare

Urmeaza un an al provocarilor, insa nu este cazul sa te impacientezi intrucat le vei face fata cu succes. Nu te tema sa iti asumi riscuri si sa incerci lucruri noi.

Vei progresa, insa numai de tine depinde daca o vei face intr-un mod natural ori haotic.

Nu uita sa iti acorzi timp pentru tine, sa calatoresti si sa iti faci noi prieteni.

Citeste continuarea pe feminis.ro