Numerologie: Descifrează-i harta inimii, în funcţie de data naşterii

Se apropie Ziua Indragostitilor, asa ca suntem convinse de faptul ca va doriti mai mult ca oricand pe cineva alaturi. Si pentru a fi sigure ca el este cel potrivit pentru voi, v-am pregatit o radiografie a barbatului, in functie de ziua in care s-a nascut.

07 feb. 2014, 16:19
Numerologie: Descifrează-i harta inimii, în funcţie de data naşterii

Vei afla cum arata exact inima lui, cum se comporta in dragoste si care sunt sansele sa te ceara in casatorie. Nu iti trebuie decat sa stii ziua in care s-a nascut.

CITEŞTE ŞI: Cum va fi anul 2014? Ce ne spun reputaţi specialişti în astrologie, numerologie şi tarot

Da click pe cifra potrivita partenerului tau si descopera harta inimii lui, cu detalii care te vor ajuta sa il intelegi mai bine.

Daca s-a nascut pe 1, 10, 19 sau 28, cifra lui este 1

Cifra 1 

Se indragosteste la o varsta frageda, insa se va stabili la casalui abia mai tarziu, cand se maturizeaza suficient. Este indragit si atrage atat prin aspectul fizic, cat si printr-o inteligenta sclipitoare, care il face respectat. In dragoste, dar si in viata in general, este optimist si capabil sa depaseasca orice problema. Odata cu farmecul lui vin si dusmani care nu vor decat sa-i puna bete in roate, asa ca nu pleca urechea la tot ce auzi despre el, pentru ca ar putea foarte bine sa fie minciuni fabricate pentru a-l rani. Va avea o viata de familie linistita, fiind un partener agreabil si un tata original. 

Cifra 2 

Indiferent de circumstante, este un barbat extrem de iubit, fiindca este guvernat de Luna, care il inzestreaza cu un magnetism iesit din comun. Viseaza mult si nu prea are incredere in el, asa ca are nevoie de o partenera care sa il sustina. E imprevizibil in dragoste si extrem de creativ, asa ca sa nu te surprinda daca iti vine intr-o zi cu un buchet de flori si iti canta o serenada sub balcon. Nu e constant cand vine vorba de atitudinea fata de relatia de cuplu si s-ar putea sa umble din floare in floare pana o gaseste pe cea ideala. Dar atunci cand a gasit-o, va deveni responsabil si se va sacrifica pentru binele familiei. Este intuitiv, cu o viziune larga asupra lumii si foarte echilibrat, ceea ce il recomanda pentru “functia” de tata cu acte in regula. 

Cifra 3 

Pare usor egoist si mai degraba concentrat pe latura spirituala. A avut multe probleme cu familia in trecut si poate inca mai are, insa zambetul lui nu tradeaza vreo trauma.  A invatat sa obtina ceea ce isi doreste, iar asta se intampla si in dragoste. Nu e usor sa fii cu el, fiindca nu se incadreaza in tiparul obisnuit. Insa daca i-ai intrat pe sub piele, veti avea o relatie de lunga durata. Ai grija sa-l asiguri ca nu e nevoie sa iti dovedeasca in mod constant ca este un cap de familie responsabil si ca aduce acasa suficient cat sa traiti decent. E generos si perseverent, un exemplu extraordinar pentru copii.

Daca s-a nascut pe 2, 11, 20 sau 29, cifra lui este 2

Daca s-a nascut pe 3, 12, 21 sau 30, cifra lui este 3

Daca s-a nascut pe 4, 13, 22 sau 31, cifra lui este 4

Daca s-a nascut pe 5, 14 sau 23, cifra lui este 5

Daca s-a nascut pe 6, 15 sau 24, cifra lui este 6

Daca s-a nascut pe 7, 16 sau 25, cifra lui este 7

Daca s-a nascut pe 8, 17 sau 26, cifra lui este 8

Daca s-a nascut pe 9, 18 sau 27, cifra lui este 9