Numerologie şi sexualitate: Cifra pasiunii îţi dezvăluie cum îl duci la extaz!

Citeste-ti partenerul ca pe o carte deschisa si ofera-i o noapte de sex pasional, in functie de personalitatea lui sexuala dictata de cifra pasiunii

02 feb. 2015, 14:46
Numerologie şi sexualitate: Cifra pasiunii îţi dezvăluie cum îl duci la extaz!

Oricat am incerca sa ii negam importanta, sexul are un rol esential in viata de cuplu. Folosind cifra pasiunii, poti invata cum sa actionezi astfel incat sa satisfaci dorintele sexuale ale partenerului, diferite pentru fiecare personalitate sexuala in parte.

Pentru a afla ce fel de barbat este partenerul tau in dragostesi in dormitor, trebuie sa ii afli cifra pasiunii. Calculeaz-o adunand numerele din care este compusa data nasterii lui, pana ajungi la un numar format dintr-o singura cifra. Vei obtine astfel o cifta intre 1 si 9. 

Citeste apoi care sunt caracteristicile partenerului tau si afla cum poti deveni partenera lui ideala si cum il poti satisface din punct de vedere sexual. Vei observa ca de indata ce va simti ca il pui pe primul plan, acordandu-i o atentie deosebita, va avea grija sa iti raspunda cu aceeasi moneda!

Ia aminte ca fiecare barbat este, totusi, diferit, si foloseste sfaturile ca punct de pornire pentru a va condimenta viata sexuala. Fii deschisa si experimenteaza pana cand descoperi tehnicile care va aduc placere amandurora in egala masura. Nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu iti este pe plac, doar pentru a-l satisface pe el.

Asadar, te invitam sa descoperi cum il poti sa-l ghidezi catre extaz, in functie de cifra pasiunii!

1     2     3     4     5     6     7         9