NUMEROLOGIE. Ziua în care te-ai născut îţi defineşte personalitatea

Numerologia este o metodă de predicție a vieții. Ziua în care te-ai născut îți afectează personalitatea.

18 sept. 2017, 16:20
NUMEROLOGIE. Ziua în care te-ai născut îţi defineşte personalitatea

Numerologia reprezintă arta străveche prin care poți afla date despre viața ta.

1 – Ești un individ puternic, cu abilități de lider. Ai o fire creativă și independentă. De cele mai multe ori îți creezi singur drumul în viață, potrivit secretele.com.

2– Cauți în permanență echilibrul și armonia. Ești cooperativ, empatic și înțelegător. Ai nevoie să mai lucrezi la formarea încrederii în sine. Iubirea și prietenia sunt foarte importante pentru tine.

3– Ai un simț dezvoltat al umorului și ești un bun orator. Cei din jur se simt atrași de tine, mai ales datorită carismei.

4– Ești o fire puternică și determinată. Îți fixezi standarde înalte, iar onestitatea este foarte importantă pentru tine. Muncești din greu și faci lucruri de calitate. Cei din jur se bazează pe tine.

5– Ești un comunicator înnăscut, poți vorbi ore în șir pe orice temă, însă te poți plictisi ușor, dacă cei din jur nu au subiecte de discuție.

6– Oamenii pot avea încredere în tine și te bucuri să ai grijă de cei din jur. De cele mai multe ori, prietenii vin la tine pentru a-ți cere sfaturi. Ești familist convins și iubirea ocupă locul întâi, în viața ta.

7– Ai o mentalitate profundă și analitică. Nu suporți superficialitatea, ești intuitiv și îți urmezi instinctul.

8– Ești un lider prin definiție și ai talent în afaceri. Poți conduce o firmă de succes și ești un bun manager. Pentru tine este important aspectul fizic, dar și latura intelectuală.

9– Ești sensibil și generos. Ai fost înzestrat cu darul de a-i înțelege pe cei din jur și cu cel al creativității.

10– Ești un bun manager și un bun lider. Pentru tine originalitatea stă pe primul loc, deoarece o consideri cheia spre succes. Nu accepți mai puțin de locul 1.

11– Ești sensibil, intuitiv și îți pasă de cei din jur. Din păcate, poți fi rănit cu ușurință, iar cei din jur profită de bunătatea ta. Dacă ai încredere în tine, poți obține orice îți dorești.

12– Ești sociabil și prietenos. Ai capacitatea de a-i face fericiți pe cei din jur, prin pozitivismul tău. Ai independența și determinarea numărului 1 și afecțiunea numărului 2 (vezi mai sus).

13– Tu a trebuit să înveți valoarea muncii din greu. Pentru tine disciplina este o necesitate și rezolvi orice problemă. Ai o asociere între determinarea numărului 1 și creativitatea numărului 3 (vezi mai sus).

14– Ești un bun comunicator și cel mai bun loc de muncă pentru tine este în vânzări. Oamenii sunt atrași de carisma ta.

15– Te bucuri să îi ajuți pe cei din jur și ai o personalitate magnetică. Datorită independenței numărului 1 și libertății numărului 5, ai nevoie de spațiu într-o relație.

16– Tu nu ai încredere cu ușurință în cei din jur. Pentru tine, dezvoltarea personală este foarte importantă, reprezintă cheia spre succes.

17– Preferi să lucrezi din poziția de lider, deoarece ești foarte autoritar. Ai o asociere între abilitățile de lider, de la numărul 1, cu cele ale logicii și intuiției numărului 7 (vezi mai sus).

18– Probabil că ai făcut o carieră în domeniul serviciilor, deoarece ai o foarte mare putere de concentrare, dar ai și capacitatea de a-i înțelege pe cei din jur. Răbdarea și toleranța sunt cheia spre succes, în ceea ce te privește.

19– Ai abilități executive, care te vor ajuta să îți îndeplinești visurile. atunci când accepți că ai greșit sau accepți sfaturi de la cei din jur, ești și mai aproape de succes. Câștigi ușor respectul celor din jur.

20– Ești pacifist și nu suporți conflictele. Ești o persoană epatică și uneori poți fi nesigur, încrederea în sine este cheia spre succes.

21– Ești multitalentat și ai fost înzestrat cu darul comunicării. Ai grijă totuși, cum îți folosești cuvintele și nu îi bârfi pe cei din jur!

22– Ești sensibil și intuitiv. Prezinți forțe magice atunci când asociezi gândirea logică cu abilitatea de a intui. Lucrezi bine în echipă și tinzi spre proiecte mărețe.

23– Îți plac schimbările și ești mereu în căutarea aventurii. Te bucuri să socializezi și cauți persoane la fel de aventuriere ca tine.

24– Ești un familist convins, iubești copii și este posibil să lucrezi ca pedagog.

25– Tu ești profesor și elev, prin definiție. Ai nevoie de mult timp petrecut singur, pentru a-ți pune ordine în gânduri și idei. Tu ești un bun lider, deoarece te poți controla cu ușurință. Ai talentul de a-i influența pe cei din jur.

26– Ești artist sau poate ai o creativitate ieșită din comun. Îți place dreptatea și lupți pentru ea, până în pânzele albe. Locul tău este în afaceri!

27– Tu nu accepți cuvântul NU, drept răspuns. Vei munci până când vei obține ceea ce îți dorești.

28– Ești intuitiv, spiritual și ești asemeni unei umbrele, protejându-i pe cei din jur. Trebuie să înveți să ai mai multă grijă de tine.

29– Îți place să fii în centrul atenției. Ești creativ și inteligent. Nu îți place să îi critici pe cei din jur.

30– Îți place să te bucuri de latura financiară, așa că vei munci din greu pentru ceea ce îți dorești!

31– Ești conștiincios, muncitor și determinat. Îi influențezi pe cei din jur să își urmeze idealurile.

Citeşte şi Numerologie: Află în ce an îţi va merge cel mai bine