„Numiţi o ţară al cărei nume se termină cu două consoane”. Răspuns ŞOCANT dat în direct de o elevă de nota 10 la geografie VIDEO

Un moment petrecut în utlimul episod al show-ului TV Pointless a devenit viral pe internet, după răspunsul dat de o elevă la o întrebare aparent banală.

04 ian. 2017, 11:37
„Numiţi o ţară al cărei nume se termină cu două consoane”. Răspuns ŞOCANT dat în direct de o elevă de nota 10 la geografie VIDEO

Pointless e o emisiune concurs cu întrebări de cultură generală, transmisă în Marea Britanie de postul BBC One, cu reguli similare show-ului Ce spun românii, de la ProTV, scrie prosport.ro. Echipe formate din două persoane încearcă să găsească răspunsuri pentru întrebări la care au răspuns în prealabil 100 de persoane din Marea Britanie.

Citeşte şi Anisia Gafton, finalistă la „Românii au talent”, va fi colegă de platou cu Dan Capatos

„Numiţi o ţară al cărei nume se termină cu două consoane!” a fost „provocarea” pentru Sarah, o elevă care înainte de a oferi răspunsul a ţinut să precizeze că a făcut georafie la cel mai avansat nivel în sistemul de învăţământ britanic (A-Level). Ar fi putut răspunde fără să se gândească prea mult Anglia, Irlanda sau Scoţia (în engleză England, Ireland, Scotland), însă a ales o variantă cel puţin ciudată: capitala Franţei, Paris.

Citeşte şi Acte de caritate secrete ale lui George Michael, dezvăluite după moartea lui

„Am făcut georafie la nivel avansat, dar cam atât. Oh…erm Paris. Nu ştiu, nu mă pot gândi la alt răspuns”, a spus tânăra Sarah, iar reacţia partenerei ei din concurs, Mariam.